Marfusha: De eindeloze invasie overleven in een dystopische wereld

Marfusha: De eindeloze invasie overleven in een dystopische wereld

Samenvatting

Marfusha is een uitdagend schietspel ontwikkeld door Playism voor de Nintendo Switch. In een dystopische wereld met 2.5D-pixelart nemen spelers de rol aan van Marfusha, een poortwachter die verantwoordelijk is voor het beschermen van de stadspoorten tegen binnenvallende vijanden. De game biedt dagelijkse beloningen die kunnen worden gebruikt om upgrades en uitrusting te kopen en collega’s in te huren om de eindeloze invasie te bestrijden. Terwijl belastingen zwaarder worden en vijanden sterker worden, moeten spelers vertrouwen opbouwen bij hun collega’s en hun aankopen zorgvuldig kiezen om te overleven.

We geven een gedetailleerd overzicht van Marfusha’s gameplaymechanismen, inclusief dagelijkse beloningen, kaarten en upgrades, collega’s en bondgenoten, uitdagingsmodus en ontgrendelingsverhalen.


Over Marfusha

Marfusha is een uitdagend schietspel dat zich afspeelt in een dystopische wereld afgebeeld in 2.5D pixelart. De game is ontwikkeld door Playism en is beschikbaar op de Nintendo Switch. In dit spel nemen spelers de rol aan van Marfusha, een poortwachter die verantwoordelijk is voor het beschermen van de stadspoorten tegen binnenvallende vijanden. Met dagelijkse beloningen, belastingen en vijanden die met de dag sterker worden, moeten spelers vertrouwen opbouwen bij hun collega’s en strategische aankopen doen om te overleven.

Onze vrienden bij Handheld Players zorgden voor 24 minuten gameplay;

video
play-rounded-fill

Overzicht van Marfusha

Marfusha speelt zich af in een dystopische wereld waar de speler de stadspoorten moet beschermen tegen binnenvallende vijanden. De game bevat 2.5D pixelart en de speler neemt de rol aan van Marfusha, een poortwachter. De speler wordt elke dag beloond voor het overleven, maar hij moet belasting na belasting betalen totdat hij amper genoeg geld heeft om rond te komen.

Gameplay-mechanica

Dagelijkse beloningen en belastingen

Elke dag kan de speler één kaart uit drie keuzes kopen. Er zijn meer dan 70 kaarten om uit te kiezen, waaronder wapens, collega’s, upgrades en willekeurige toevallige gebeurtenissen. De speler moet zorgvuldig kiezen waar hij zijn schamele inkomen aan wil uitgeven. Naarmate de tijd verstrijkt, worden de belastingen zwaarder en worden de vijanden sterker.

Kaarten en upgrades

Kaarten zijn de belangrijkste methode om upgrades, uitrusting en collega’s te kopen. Ze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder wapens, collega’s, upgrades en willekeurige toevallige gebeurtenissen. Wapens worden gebruikt om vijanden aan te vallen, collega’s bieden hulp, upgrades verbeteren vaardigheden en willekeurige toevallige gebeurtenissen zorgen voor een verscheidenheid aan effecten.

Collega’s en bondgenoten

Collega’s zijn essentieel om de eindeloze invasie te overleven. Ze bieden hulp en spelers moeten vertrouwen met hen opbouwen om verhalen te ontgrendelen. Naarmate de speler vertrouwen opbouwt, komen er meer collega’s beschikbaar en worden hun vaardigheden krachtiger. Bondgenoten kunnen worden ontgrendeld door vertrouwen op te bouwen bij collega’s en specifieke taken uit te voeren.

Uitdagingsmodus

Challenge-modus is een spelmodus die kan worden ontgrendeld door het hoofdspel te doorlopen. In deze modus kunnen spelers spelen als personages die ze in het hoofdspel tegenkomen, spannende nieuwe kaarten gebruiken die exclusief zijn voor de uitdagingsmodus en speciale evenementen bekijken door de juiste personagecombinaties te vinden. Spelers kunnen het opnemen tegen andere spelers over de hele wereld om te zien wie het langst kan overleven.

Verhalen ontgrendelen

Spelers kunnen verhalen ontgrendelen door vertrouwen op te bouwen bij hun collega’s. Verhalen geven inzicht in de wereld en personages van Marfusha en vormen een belangrijk onderdeel van het verhaal van de game.

Marfusha op de Nintendo Switch

Marfusha is beschikbaar op de Nintendo Switch en kan worden gespeeld in het Engels, Japans, Koreaans of Vereenvoudigd Chinees. De uitdagende spelmechanismen en unieke setting van de game maken het tot een uitstekende aanvulling op de bibliotheek van elke gamer.

Conclusie

Marfusha is een uitdagend schietspel ontwikkeld door Playism voor de Nintendo Switch. Met dagelijkse beloningen, belastingen en vijanden die met de dag sterker worden, moeten spelers vertrouwen opbouwen bij hun collega’s en strategische aankopen doen om de eindeloze invasie te overleven. Met een verscheidenheid aan spelmechanismen, waaronder kaarten en upgrades, collega’s en bondgenoten, en uitdagingsmodus, biedt Marfusha een unieke en boeiende spelervaring.

Veelgestelde vragen
  • V: Kan Marfusha naast de Nintendo Switch op een ander spelplatform worden gespeeld?
    • A: Nee, Marfusha is alleen beschikbaar op de Nintendo Switch.
  • V: Is Marfusha een spel voor één speler of heeft het multiplayerfunctionaliteit?
    • A: Marfusha is een spel voor één speler.
  • V: Hoe lang duurt het spel in Marfusha?
    • A: De lengte van de gameplay in Marfusha varieert afhankelijk van het vaardigheidsniveau van de speler en hoe lang ze de eindeloze invasie kunnen overleven.
  • V: Wat maakt Marfusha anders dan andere schietspellen?
    • A: Marfusha’s unieke setting in een dystopische wereld afgebeeld in 2.5D pixelart, samen met zijn uitdagende gameplay-mechanismen, zorgen ervoor dat het zich onderscheidt van andere schietspellen.
  • V: Kunnen spelers Marfusha opnieuw spelen om verschillende uitkomsten te ontgrendelen?
    • A: Nee, spelers kunnen Marfusha niet opnieuw spelen om verschillende uitkomsten te ontgrendelen. Spelers kunnen echter verschillende verhalen ontsluiten door vertrouwen op te bouwen bij hun collega’s.