Mario Golf: Super Rush – Competitie trailer

Mario Golf: Super Rush – Competitie trailer

Nintendo heeft een trailer uitgebracht voor het volgende deel van de Mario Golf-franchise voor de Nintendo Switch, Mario Golf: Super Rush.

Speer af met de hele crew in Mario Golf: Super Rush. Beschikbaar op 25 juni 2021. Alleen op Nintendo Switch. ESRB-beoordeling: IEDEREEN met mild tekenfilmgeweld.

video
play-rounded-fill

Over Mario Golf: Super Rush

De Mario Golf-serie biedt een volwaardige golfervaring. Observeer de wind en het terrein, richt en sla de bal!

Met eenvoudige bediening en een intuïtieve slagmeter aan de rechterkant van het scherm kun je slagen maken die op een echte golfbaan extreem moeilijk zouden zijn.

Mushroom Kingdom-personages zoals Mario, Luigi, Princess Peach en Bowser zijn een hoofdbestanddeel van de Mario Golf-serie. Sommige karakters hebben meer kracht, terwijl anderen misschien meer controle hebben – gebruik deze attributen in je voordeel voor wat golfsuperspel.

De Mario Golf: Super Rush-game heeft bekende elementen zoals de hierboven genoemde, maar er zijn ook enkele toevoegingen. Laten we eens kijken.

Speed Golf

Doe mee om de hole in de snelste tijd af te maken in Speed ​​Golf. Iedereen slaat tegelijkertijd af, dan moet je door het parcours rennen om de bal opnieuw te raken. Achtervolg de bal dan opnieuw en sla je volgende schot! Herhaal dit en probeer de hole zo snel mogelijk te voltooien met zo min mogelijk treffers – het wordt niet voor niets Speed ​​Golf genoemd.

Bij Speed ​​Golf moet je niet alleen de wind en het terrein aflezen zoals bij gewoon golfen, maar je moet ook meteen nadenken. Gebruik strategisch streepjes om je tegenstanders te ontlopen of gebruik speciale schoten om ze te saboteren.

Verhaalmodus

In de verhaalmodus neemt je MiiTM-personage de rol aan van een beginnende golfer die moet trainen en strijden tegen de personages uit het Paddenstoelenrijk om hogerop te komen. Verbeter je vaardigheden en ga een level omhoog met ervaringspunten verdiend door trainingen en wedstrijden. Wijs vervolgens punten toe om de statistieken van uw golfer te verbeteren.

Wat kunt u nog meer doen met uw zich ontwikkelende Mii-golfer en golfexpertise? Gebruik je Mii-personage uit de verhaalmodus in andere modi en ga de strijd aan met anderen.

Bewegingsbediening

Deze game ondersteunt zowel knop- als bewegingsbesturing. Houd met bewegingsbediening de Joy-Con™-controller vast als een golfclub en zwaai zachtjes om een ​​schot te maken!

Je lichaam bewegen om het gevoel van golfen vast te leggen is een meeslepende ervaring. Het kan vooral leuk zijn voor degenen die een meer authentieke golfervaring willen of degenen die graag iets anders willen proberen. Vergeet niet om je bewust te zijn van je omgeving en om voldoende ruimte om je heen te laten tijdens het spelen.

Golf alleen of met anderen

Maximaal 4 spelers kunnen meedoen met zowel lokale als online multiplayer. Of je jezelf nu wilt onderdompelen in een solo-golfervaring of je vrienden wilt laten deelnemen aan de actie, er is een stijl voor jou.

Ad