Mario Golf: Super Rush – Eerste 35 minuten

Mario Golf: Super Rush – Eerste 35 minuten

Wil jij de banen in Mario Golf: Super Rush voor Nintendo Switch verslaan? Dankzij Handheld Players kun je nu de nieuwe sporttitel bekijken.

Mario Golf: Super Rush combineert de Mario Golf-formule met innovatieve nieuwe modi zoals Speed ​​Golf en meer!

video
play-rounded-fill

Over Mario Golf: Super Rush

Teef met familie en vrienden in de grootste Mario Golf-game ooit

Ga de green op met maximaal vier spelers, lokaal* of online** en golf met bekende Mushroom Kingdom-personages. Modi variëren van Standard Golf tot de energieke Speed ​​Golf en een RPG-achtig golfavontuur in de verhaalmodus. Intuïtieve bewegings- of knopbediening, een slagmeter die zich aanpast aan de curve van de baan en andere nieuwe functies maken het voor zowel nieuwe spelers als doorgewinterde pro’s gemakkelijk om met kracht te rijden en te putten.

Kenmerken:

Swing tegelijkertijd en maak een pauze voor de bal in Speed ​​Golf

Steek tegelijkertijd af met maximaal drie andere spelers* en race door de baan om je bal als eerste binnen te krijgen. Overtref en onderbreek je tegenstanders met streepjes en speciale schoten. Mario kan bijvoorbeeld de ballen van andere spelers wegblazen.

Krijg door de rangen van golftraining in de verhaalmodus

Schrijf je Mii™-personage in voor golftraining in een prestigieuze countryclub en ga van rookie naar pro! Je neemt het op tegen je klasgenoten van het Paddenstoelenrijk en verdient ervaringspunten. Ga een level omhoog om de statistieken van je personage, zoals kracht, beweging en spin, te verbeteren. Je kunt je personage (en hun aangepaste statistieken) ook naar andere modi brengen!

Mario Golf: Super Rush is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 59,99 USD.