Mario Golf Super Rush komt Juni 2021

Mario Golf Super Rush komt Juni 2021

Nintendo heeft een nieuw editie aangekondigd in de klassieke Mario Golf-serie, genaamd Mario Golf Super Rush, die in juni naar de Nintendo Switch komt.

Dit nieuwe item bevat een verhaalmodus en ook verschillende multiplayer-modi, waaronder speedgolf. Je hebt de opties om standaardbedieningen te gebruiken of je kunt kiezen voor de optie van bewegingsbedieningen met behulp van de joy-cons.

De Mario Golf-serie keert voor het eerst sinds 2003 terug naar de thuisconsoles. Test je golfvaardigheden in Mario Golf: Super Rush! Geniet van golfen met bekende Mushroom Kingdom-personages en nieuw toegevoegde functies zoals Story Mode, multiplayer-modes zoals Speed ​​Golf en nog veel meer!

video
play-rounded-fill

Over Mario Golf Super Rush

Sla een balletje in Mario Golf: Super Rush, het nieuwste deel van de Mario Golf-serie, dat naar de Nintendo Switch komt. Sluit je aan bij je favoriete Mushroom Kingdom-personages op de fairway op banen vol weelderige, natuurlijke landschappen.

Krijg alles onder controle met knopbedieningen of gebruik bewegingsbediening door de Joy-Con-controller vast te houden als een golfclub. Net als bij het echte werk, moet u de wind en het terrein bestuderen, maar er zijn ook handige functies om u te helpen bij het maken van uw slagen. Maak gebruik van een schotmeter die u laat zien hoe uw slag zal buigen als gevolg van hellingen, en een scan waarmee u het terrein van een baan kunt onderzoeken.

Een van de nieuwe functies van de game is Speed ​​Golf. In deze modus tes iedereen tegelijkertijd af, waarna je door de baan racet om je bal te bereiken. Geef het nog een mep om het dichter bij het gat te krijgen, en ga dan door! Overtref je tegenstanders om als beste uit de bus te komen. Je golfvaardigheden zijn niet de enige dingen die spelen: maak gebruik van streepjes en speciale slagen om de concurrentie te verslaan.

Verander een Mii-personage van groentje in een professionele golfer door in de Story Mode af te slaan tegen verschillende Mushroom Kingdom-personages. Verhoog je niveau met ervaringspunten verdiend tijdens wedstrijden, en wijs deze punten vervolgens toe aan verschillende statistieken om je personage te ontwikkelen.

Je kunt ook genieten van multiplayer met maximaal drie andere spelers, zowel lokaal als online.

Ad