Mario Golf: Super Rush – Overview Trailer

Mario Golf: Super Rush – Overview Trailer

Nintendo heeft een overzichtstrailer van vijf minuten uitgebracht voor Mario Golf: Super Rush. De nieuwe trailer introduceert de speelbare personages, levels en nieuwe modi die spelers kunnen uitproberen.

video
play-rounded-fill

Over Mario Golf: Super Rush

Sla een balletje in Mario Golf: Super Rush, het nieuwste deel van de Mario Golf-serie, dat naar de Nintendo Switch komt. Sluit je aan bij je favoriete Mushroom Kingdom-personages op de fairway op banen vol weelderige, natuurlijke landschappen.

Krijg alles onder controle met knopbedieningen of gebruik bewegingsbedieningen door de Joy-Con-controller vast te houden als een golfclub. Net als bij het echte werk, moet je de wind en het terrein bestuderen, maar er zijn ook handige functies om je te helpen bij het maken van je slagen. Maak gebruik van een schotmeter die u laat zien hoe uw slag zal buigen als gevolg van hellingen, en een scan waarmee u het terrein van een baan kunt onderzoeken.

Een van de nieuwe functies van de game is Speed ​​Golf. In deze modus tes iedereen tegelijkertijd af, waarna je door de baan racet om je bal te bereiken. Geef het nog een mep om het dichter bij het gat te krijgen, en ga dan verder! Overtref je tegenstanders om als beste uit de bus te komen. Je golfvaardigheden zijn niet de enige dingen die spelen: maak gebruik van streepjes en speciale schoten om de concurrentie te verslaan.

Verander een Mii-personage van beginnend golfer in een professionele golfer door in de Story-modus af te slaan tegen verschillende Mushroom Kingdom-personages. Stijg in level met ervaringspunten verdiend tijdens wedstrijden, en wijs deze punten vervolgens toe aan verschillende statistieken om je personage te ontwikkelen.

Je kunt ook multiplayer spelen met maximaal drie andere spelers, zowel lokaal als online.

Mario Golf: Super Rush-modi

  • Speed ​​Golf – In de nieuwe snelle modus Speed ​​Golf slaan spelers eenstemmig af en racen ze door de baan om de bal zo snel mogelijk te laten zinken. Het is belangrijk om de verschillende gevaren van de baan te vermijden en items te verzamelen die het uithoudingsvermogen terugwinnen terwijl je naar de bal sprint. Spelers kunnen ook speciale streepjes en schoten gebruiken om de overwinning in hun voordeel te slingeren.
  • Battle Golf – In Battle Golf, een meer strategische variant van Speed ​​Golf, worden negen holes tegelijkertijd gespeeld. De eerste speler die drie van de negen holes scoort, claimt de overwinning, dus het is belangrijk om tegenstanders voor te blijven of het risico te lopen te verliezen.
  • Standard Golf – Bij Standard Golf telt elke slag en wint de laagste score.
  • Golfavontuur – Solo-spelers kunnen van groentje naar prof gaan als ze hun Mii-personage inschrijven bij een countryclub in Golf Adventure. Terwijl ze communiceren met bekende Mushroom Kingdom-personages, kunnen ze leren spelen en verschillende uitdagingen aangaan. Door ervaring op te doen is het mogelijk om het personage naar een hoger niveau te tillen, dat vervolgens kan worden gebruikt in multiplayer-modi.
  • Eenvoudige bediening – Eenvoudige knopbediening maakt het gemakkelijk voor zowel nieuwe spelers als ervaren professionals. Het is net zo eenvoudig als mikken, de slagsterkte kiezen en de bal laten vliegen. Bovendien is het mogelijk om bewegingsbediening te gebruiken door een Joy-Con-controller vast te houden als een golfclub. *
  • Handige hulpmiddelen – Een schot buigen is een effectieve techniek om gevaren te vermijden, en door de bal te laten draaien, heeft dit invloed op hoe deze rolt na de landing. Er zijn verschillende functies beschikbaar om de koers te overwinnen, waaronder een schotmeter die zich aanpast aan de hoek van de helling en een scan die het gemakkelijker maakt om het terrein te lezen.
  • Sla een balletje met familie, vrienden en bekende gezichten – Spelers kunnen kiezen uit een cast van 16 personages uit de Super Mario-serie, elk met verschillende sterke punten en uitgerust met hun eigen unieke speciale bewegingen. Pauline, Chargin ’Chuck en King Bob-omb zullen voor het eerst in de serie verschijnen. Spelers kunnen met maximaal drie anderen de fairway betreden, zowel lokaal ** als online ***, in verschillende modi.
  • Royale locaties – Van standaardbanen tot banen met speciale gevaren, elke ronde golf is anders. U kunt uit zes locaties kiezen.

Mario Golf: Super Rush wordt op 25 juni gelanceerd op de Nintendo Switch.