Mario Golf: Super Rush – Tweede gratis update voegt personages en banen toe

Mario Golf: Super Rush – Tweede gratis update voegt personages en banen toe

Na de recente Nintendo Direct is er een nieuwe gratis update uitgebracht voor Mario Golf: Super Rush. De update voegt twee nieuwe golfers Koopa Troopa en Ninji toe, en twee nieuwe banen: Blustery Basin en Spiky Palms.

video

Dash op de green en naar de overwinning met Koopa Troopa, of gebruik Ninji’s verblindende snelheid om snel werk van je tegenstanders te maken. Bovendien zijn er nu twee nieuwe cursussen – Blustery Basin en Spiky Palms – beschikbaar!

Over Mario Golf: Super Rush

Test je golfvaardigheden op de proef!

Tee off in Mario Golf: Super Rush, het nieuwste deel van de Mario Golf-serie, komt naar de Nintendo Switch. Sluit je aan bij je favoriete Mushroom Kingdom-personages op de fairway op banen vol weelderig, natuurlijk landschap.

Kom in de stemming met de bedieningsknoppen of gebruik de bewegingsbediening door de Joy-Con-controller vast te houden als een golfclub. Net als bij het echte werk, moet je de wind en het terrein bestuderen, maar er zijn ook handige functies om je schoten te verbeteren. Profiteer van een slagmeter die u laat zien hoe uw slag zal buigen als gevolg van hellingen, en met een scan kunt u het terrein van een baan onderzoeken.

Ad