Mario items voor Animal Crossing: New Horizons update op 25 Februari

Mario items voor Animal Crossing: New Horizons update op 25 Februari

Het 35-jarig jubileum van Super Mario Bros gaat nog steeds goed dit jaar en om de gelegenheid te vieren brengt Nintendo items met Mario-thema naar Animal Crossing: New Horizons.

Je kunt zelfs warppijpen gebruiken om tussen locaties op het eiland te reizen. Super Mario-items zijn vanaf 1 maart beschikbaar in Animal Crossing New Horizons. Op 25 februari komt er een gratis update voor de game.

Voeg een volledig functionerende Warp Pipe toe aan je #AnimalCrossingNewHorizons-eiland, plus nog veel meer items en outfits met een # SuperMario35-thema vanaf 01/03!

video
play-rounded-fill

Gratis update van Super Mario Bros

Meubels en modeartikelen met een Super Mario Bros.-thema komen naar Animal Crossing: New Horizons!

Inbegrepen in de update zijn de kenmerkende kostuums van Mario en Luigi, evenals items zoals Bowser-vlaggen en -blokken om eilanden een beetje meer in harmonie te laten voelen met de besnorde loodgieter. Een trailer die vandaag naast het nieuws is uitgebracht, biedt een indrukwekkend overzicht van de mogelijkheden, van klassieke items met kerkersthema tot dorpelingen die rondhangen in kostuum.

Na het downloaden van de gratis update op 25 februari, zal een verscheidenheid aan #SuperMario Bros.-items vanaf 1 maart beschikbaar zijn in Nook Shopping.

Ad