Mario Kart 8 Deluxe – Best verkopende game

Mario Kart 8 Deluxe – Best verkopende game

Het was een zeer verstandige beslissing van Nintendo om de uitstekende Mario Kart 8 van de Wii U naar de Nintendo Switch te porten.

Nintendo heeft bevestigd dat Mario Kart 8 Deluxe het best verkochte Nintendo Switch-spel is.

video
play-rounded-fill

Met afstand

De game heeft wereldwijd 15.02 miljoen stuks verkocht en brengt de totale verkoop van Mario Kart 8 op 23 miljoen (Nintendo Switch & Wii U).
Over Mario Kart 8 Deluxe

Met Nintendo Switch kunnen fans altijd en overal genieten van de definitieve versie van Mario Kart 8, zelfs met maximaal 8 vrienden in lokale draadloze multiplayer.
de luxe

Al je favoriete banen en personages komen terug van de Wii U-versie, plus alle DLC-tracks en personages, en nieuwe personages voegen zich ook bij de selectie: Inkling Boy en Inkling Girl van Splatoon, King Boo, Dry Bones en Bowser Jr.! Plus, Battle Mode is vernieuwd en bevat Balloon Battle en Bob-omb Blast, met gloednieuwe cursussen zoals Urchin Underpass en Battle Stadium en terugkerende games zoals (GCN) Luigi’s Mansion en (SNES) Battle Course 1.

Spelers kunnen nu twee items tegelijk dragen, inclusief nieuwe items die terugkeren uit eerdere Mario Kart-games zoals Boo, de itemstelende geest en de Feather, waardoor je in de gevechtsmodus een hoge sprong maakt. Spelers kunnen er zelfs voor kiezen om een ​​nieuwe Smart Steering-functie te gebruiken die het rijden en blijven op het circuit gemakkelijk maakt voor beginnende spelers en kinderen, zelfs bij 200cc. Speel in tv-modus in maximaal 1080p.


Nu hebben we alleen nog wat downloadbare inhoud nodig.