Mario Kart 8 Deluxe bijgewerkt naar versie 1.7.2

Mario Kart 8 Deluxe bijgewerkt naar versie 1.7.2

Ondanks dat Mario Kart 8 Deluxe al 4 jaar oud is, is Nintendo de game helemaal niet vergeten. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat de game zelfs vandaag nog steeds goed verkoopt.

Maar als je dacht dat Nintendo lang geleden had besloten de game niet meer te updaten, dan zou het nieuws van vanavond je misschien verbazen.

Er is een gloednieuwe update voor Mario Kart 8 Deluxe uitgebracht die het naar versie 1.7.2 brengt.

Wat is er nieuw in 1.7.2.?

Wat betreft de officiële patch-opmerkingen, ze vermelden maar een paar dingen. Ze zeiden dat ze “een probleem hadden aangepakt waardoor toernooipunten werden gereset”, en dat ze “een probleem hadden aangepakt waardoor de wedstrijdgeschiedenis met vrienden werd gereset.”

Over Mario Kart 8 Deluxe

Met Nintendo Switch kunnen fans overal en altijd genieten van de definitieve versie van Mario Kart 8, zelfs met maximaal acht vrienden in lokale draadloze multiplayer.

Al je favoriete tracks en personages keren terug uit de Wii U-versie, plus alle DLC-tracks en personages, en er komen ook nieuwe personages bij: Inkling Boy en Inkling Girl uit Splatoon, King Boo, Dry Bones en Bowser Jr. !

Plus, de gevechtsmodus is vernieuwd en bevat Balloon Battle en Bob-omb Blast, met geheel nieuwe cursussen zoals Urchin Underpass en Battle Stadium, en terugkerende cursussen zoals (GCN) Luigi’s Mansion en (SNES) Battle Course 1 van Super Mario Kart op het Super Nintendo Entertainment System.