Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass DLC – 7-Eleven Ad hint naar aankomend nieuws

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass DLC – 7-Eleven Ad hint naar aankomend nieuws

Nintendo heeft de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass DLC onthuld, die beloofde tal van extra geremasterde circuits van eerdere Mario Kart-titels aan te bieden.

Nintendo heeft nagelaten om nieuwe informatie te verstrekken over verdere golven van de pas sinds het debuut van de eerste golf in maart, waardoor veel fans zich afvragen wanneer de volgende golf zou verschijnen.

Booster Course Pass DLC-nieuws binnenkort?

Een nieuwe advertentie die is gevonden in de Japanse 7-11’s heeft het vermoeden gewekt dat we binnenkort nieuws kunnen verwachten. De advertentie, zoals getoond in de afbeelding geleverd door @PushDustIn op Twitter, pronkt met de eerste golf in de cursuspass, evenals plagen voor volgende golven vermomd achter vraagtekens.

De waarschuwing in de rechterbovenhoek, die in het Japans aangeeft dat deze advertentie niet mag worden weergegeven na 17 juli 2022, heeft de nieuwsgierigheid van velen gewekt. Dit zou komen omdat de advertentie na deze datum achterhaald zal zijn, wat impliceert dat Nintendo van plan is binnenkort extra cursussen in de DLC aan te bieden.

Natuurlijk, totdat er een bevestiging is, blijft dit allemaal speculatie.

Over Booster Course Pass DLC

Cursussen van eerdere edities in de franchise vinden hun weg naar Mario Kart 8 Deluxe!

De Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass bevat geremasterde versies van iconische Mario Kart-banen. In totaal zullen er 48 nieuwe cursussen worden geïntroduceerd.

De cursussen zullen tegen het einde van 2023 in zes verschillende golven van elk acht cursussen worden verdeeld.

Wave 1 is uitgegeven op vrijdag 18 maart 2022 om 10:00 uur AEDT.

Waves 2-6 worden in opeenvolgende volgorde afgeleverd, meer informatie volgt.