Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass – Meer terugkerende personages in de toekomst

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass – Meer terugkerende personages in de toekomst

Fans hebben misschien gemist dat de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass DLC in de toekomst nog meer terugkerende personages zal brengen vanwege de stortvloed aan nieuws deze week die voortkwam uit de meest recente Nintendo Direct.

Meer terugkerende personages

In de eerste drie contentgolven zijn alleen gloednieuwe nummers geïntroduceerd. Aan de andere kant zei Nintendo tijdens de vierde ronde dat Birdo binnenkort zou arriveren. De Nintendo Direct-samenvatting die we hebben verstrekt, bevatte een bevestiging van nog meer personages, maar het was iets dat de meeste mensen waarschijnlijk zullen missen. In het laatste deel van 2023 zouden we op dat moment ten minste twee extra roostertoevoegingen moeten zien.

Dit voorjaar kunnen spelers verwachten deel te nemen aan de vierde ronde van de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass. Slechts één compleet nieuw level, Yoshi’s Island, is tot nu toe beschreven in de aankondigingen.

De afgelopen tijd heeft Mario Kart 8 Deluxe een enigszins opwindende achtbaanreis gemaakt. Toen Nintendo aankondigde dat het jaren na de oorspronkelijke release van de game downloadbare content voor de game zou uitbrengen, waren veel mensen verrast door het nieuws. De ondersteuning hield daar echter niet op, want een paar maanden geleden werd een grote gratis upgrade uitgebracht die een functie bevatte waarmee gebruikers hun eigen items konden aanpassen.

Over Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass DLC

De Booster Course Pass voor Mario Kart 8 Deluxe bevat geremasterde versies van eerder uitgebrachte levels uit eerdere games in de Mario Kart-serie. In totaal worden er 48 nieuwe klassen geïntroduceerd.

Tegen het einde van 2023 zullen de cursussen voor het publiek beschikbaar worden gesteld in de vorm van zes verschillende golven, die elk acht verschillende cursussen zullen hebben.

Wave 1 is uitgebracht op 18/03/2022 en omvat:

â–  Golden Dash Cup

・ Paris Promenade (Mario Kart Tour)

・ Toad Circuit (Nintendo 3DS)

・ Choco Mountain (Nintendo 64)

・ Coconut Mall (Wii)

â–  Lucky Cat Cup

・ Tokyo Blur (Mario Kart Tour)

・ Shroom Ridge (Nintendo DS)

・ Sky Garden (Game Boy Advance)

・ Ninja Hideaway (Mario Kart Tour)

Wave 2 is uitgebracht op 05/08/2022 en omvat:

â–  Turnip Cup

・ New York Minute (Mario Kart Tour)

・ Mario Circuit 3 (Super NES)

・ Kalimari Desert (Nintendo 64)

・ Waluigi Pinball (Nintendo DS)

â–  Propeller Cup

・ Sydney Sprint (Mario Kart Tour)

・ Snow Land (Game Boy Advance)

・ Mushroom Gorge (Wii)

・ Sky-High Sundae

Wave 3 is uitgebracht op 08/12/2022 en omvat:

â–  Rock Cup

・ London Loop (Mario Kart Tour)

・ Boo Lake (Game Boy Advance)

・ Alpine Pass (Nintendo 3DS)

・ Maple Treeway (Wii)

â–  Moon Cup

・ Berlin Byways (Mario Kart Tour)

・ Peach Gardens (Nintendo DS)

・ Merry Mountain (Mario Kart Tour)

・ Rainbow Road (Nintendo 3DS)

Waves 4-6 zullen worden gedistribueerd in de volgorde waarin ze zijn genummerd en naar verwachting zullen ze allemaal toegankelijk zijn tegen het einde van het jaar 2023. Aanvullende informatie zal op een later tijdstip worden verstrekt.