Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4 eerste details

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass Wave 4 eerste details

De laatste informatie over de volgende golf van de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass is onthuld via Nintendo Direct. Yoshi’s Island zal worden opgenomen in Wave 4, en Birdo zal op dat moment ook aan de game worden toegevoegd als een nieuw speelbaar personage. Wave 4 heeft ook het Yoshi’s Island-circuit.

video
play-rounded-fill

Booster Pass Wave 4 eerste details

Yoshi’s Island is een gloednieuw nummer dat speelbaar zal zijn in Mario Kart 8 Deluxe met de release van Wave 4 van de Booster Track Pass DLC. Yoshi’s Island maakt deel uit van de Mario Kart 8 Deluxe Booster Track Pass. Bovendien zal het personage Birdo, die voor het eerst verscheen in Mario Kart: Double Dash!!, deel uitmaken van de volgende update wanneer deze wordt uitgebracht. Personages uit de Mario Kart-serie die in eerdere versies van de game voorkomen, zullen in de volgende golven worden opgenomen. Op het Nintendo Switch-gamingplatform wordt in het voorjaar van dit jaar de vierde reeks downloadbare content voor Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass uitgebracht.

De Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass heeft in totaal tweeënzestig afzonderlijke cursussen; deze zijn opgedeeld in zes golven; elke golf bevat acht unieke cursussen; en de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass zal in 2023 volledig compleet zijn. Je hebt de mogelijkheid om de Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass afzonderlijk te kopen via de Nintendo eShop, of je kunt er gratis gebruik van maken. extra kosten als onderdeel van een betaald abonnement op Nintendo Switch Online wanneer je een uitbreidingspakket koopt.

Dit voorjaar komt de vierde golf van Mario Kart 8 Deluxe’s ​​Booster Course Pass beschikbaar voor spelers om in het spel te gebruiken.