Mario Kart 8 Deluxe + Super Mario Party Double Pack

Mario Kart 8 Deluxe + Super Mario Party Double Pack

Target neemt pre-orders aan voor een exclusief Double Pack met Mario Kart 8 Deluxe en Super Mario Party.

Het Double Pack is te koop voor 99,99 USD en wordt geleverd met een Target-cadeaubon van 10 USD. Beide games zouden 120 dollar hebben gekost als ze afzonderlijk waren aangeschaft, dus het is een goede deal. Het dubbele pakket is gepland voor lancering op 4 oktober 2020.

Over Mario Kart 8 Deluxe

Met Nintendo Switch kunnen fans overal en altijd genieten van de definitieve versie van Mario Kart 8, zelfs met maximaal acht vrienden in lokale draadloze multiplayer.

Al je favoriete tracks en personages keren terug uit de Wii U-versie, plus alle DLC-tracks en personages, en er komen ook nieuwe personages bij: Inkling Boy en Inkling Girl uit Splatoon, King Boo, Dry Bones en Bowser Jr. ! Bovendien is de gevechtsmodus vernieuwd en bevat het Balloon Battle en Bob-omb Blast, met geheel nieuwe cursussen zoals Urchin Underpass en Battle Stadium, en terugkerende cursussen zoals (GCN) Luigi’s Mansion en (SNES) Battle Course 1 van Super Mario Kart op het Super Nintendo Entertainment System.

Over Super Mario Party

De Mario Party-serie komt naar het Nintendo Switch-systeem met superbeladen plezier voor iedereen!

De originele bordspelstijl is naar een hoger niveau getild met diepere strategische elementen, zoals specifieke dobbelblokken voor elk personage. De game introduceert ook geheel nieuwe manieren om te spelen, waaronder minigames met Joy-Con-controller en nieuwe modi om met familie en vrienden van te genieten.

Het spelen van bordspellen gaat terug naar de basis van vier spelers terwijl je om de beurt over het bord racet op zoek naar sterren. Je kunt ook twee Nintendo Switch-systemen koppelen en genieten van deze dynamische speelstijl, zoals in de nieuwe Toad’s Rec Room-modus. En, voor het eerst in de serie, kun je je vaardigheden testen tegen andere Mario Party-fans in een nieuwe online minigame-modus.

Met nieuwe modi en nieuwe minigames in combinatie met origineel bordspel, begint het feest overal, altijd en met allerlei soorten spelers.