Mario Kart 8 Deluxe Update 3.0.0: Booster Course Pass Wave 6 en spannende functies

Mario Kart 8 Deluxe Update 3.0.0: Booster Course Pass Wave 6 en spannende functies

Samenvatting:

In de nieuwste Mario Kart 8 Deluxe-update (versie 3.0.0) introduceert Nintendo een opwindend hoogtepunt in de content na de lancering met Booster Course Pass Wave 6. Deze update brengt spannende toevoegingen met zich mee, waaronder een muziekspelerfunctie, Room ID multiplayer, ontgrendeling van amiibo-kostuums, gameplay-aanpassingen en meer. Laten we in de details duiken en alle verbeteringen verkennen die je te wachten staan ​​in deze opwindende update.


Update 3.0.0: Booster Course Pass Wave 6 en spannende functies

Mario Kart 8 Deluxe is een geliefde titel onder Nintendo Switch-spelers, en de opwinding gaat verder met de release van Update 3.0.0. Deze update voegt niet alleen de langverwachte Booster Course Pass Wave 6 toe, maar introduceert ook verschillende spannende functies die je race-ervaring verbeteren. In deze uitgebreide handleiding gaan we dieper in op de nieuwste toevoegingen, wijzigingen en verbeteringen die versie 3.0.0 met zich meebrengt voor Mario Kart 8 Deluxe.

Boostercursus Pass Wave 6

Laten we beginnen met de belangrijkste attractie van deze update: de Booster Course Pass Wave 6. Dit is de laatste golf van betaalde downloadbare content die Nintendo gestaag uitrolt voor Mario Kart 8 Deluxe. Wave 6 is een grote finale met twee bekers, acht parcoursen, vier nieuwe personages en een indrukwekkende reeks van 17 Mii-racepakken.

Mario Kart-fans hebben reikhalzend uitgekeken naar elke golf aan content, en deze stelt niet teleur. De nieuwe levels bieden unieke uitdagingen en adembenemende beelden, terwijl de nieuwe personages nieuwe gezichten aan de selectie toevoegen, elk met hun verschillende vaardigheden en persoonlijkheden. Met de Mii-racepakken, geïnspireerd op verschillende Nintendo-franchises, kunnen spelers hun Mii-personages op spannende nieuwe manieren aanpassen.

Wave 6 weerspiegelt echt de geest van Mario Kart en levert een spannende ervaring op voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde racers. Met zijn gevarieerde inhoud is het een must-have voor iedereen die zijn Mario Kart 8 Deluxe-ervaring wil uitbreiden.

De muziekspelerfunctie

Een van de opvallende kenmerken die in Update 3.0.0 zijn geïntroduceerd, is de muziekspeler. Deze functie voegt een heerlijke onderdompeling toe aan het spel, waardoor spelers naar de achtergrondmuziek van de verschillende cursussen kunnen luisteren. De Muziekspeler vind je direct in het hoofdmenu, toegankelijk met slechts een paar klikken.

Wat nog beter is, is dat je niet in het bezit hoeft te zijn van de Booster Course Pass om van deze functie te kunnen genieten. Zelfs als je de DLC niet hebt gekocht, kun je nog steeds luisteren naar de boeiende deuntjes uit de DLC-cursussen. Deze toevoeging maakt de muziekspeler tot een fantastische toevoeging voor alle Mario Kart 8 Deluxe-spelers, waardoor de algehele ervaring van het spel wordt verbeterd.

Stel je voor dat je door de verbluffende banen van Mario Kart vaart terwijl je groovt op je favoriete deuntjes. Het is een kleine toevoeging die veel charme aan het spel toevoegt.

Ruimte-ID multiplayer

Een andere spannende toevoeging aan Mario Kart 8 Deluxe is de Room ID-multiplayerfunctie. Deze functie breidt de multiplayer-ervaring uit, waardoor spelers die geen vrienden zijn, kunnen deelnemen aan de race-actie. Het is een welkome verbetering voor spelers die tegen een breder scala aan tegenstanders willen strijden.

Een kamer maken is eenvoudig. Nadat u een kamer heeft ingesteld, kunt u eenvoudigweg op de knop + of – drukken om de kamer-ID op het kamerscherm weer te geven. Deel deze kamer-ID met je mederacers, zodat zij zich bij je kamer kunnen voegen door de kamer-ID in te voeren in de optie Zoeken op kamer-ID.

Wat vooral indrukwekkend is, is dat je nu een kamer kunt creëren, zelfs als je geen vrienden hebt geregistreerd. Dit opent multiplayermogelijkheden voor solospelers, zodat iedereen kan genieten van de spanning van competitief racen.

Gameplay-aanpassingen

Naast de opwindende nieuwe functies brengt Update 3.0.0 verschillende gameplay-aanpassingen in Mario Kart 8 Deluxe. Deze veranderingen zijn bedoeld om de algehele balans en eerlijkheid van races te verbeteren. Ten eerste zijn er aanpassingen aan de onoverwinnelijkheidstijd voor bepaalde personages en voertuigaanpassingen. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat races competitief blijven en dat geen enkel personage of aanpassingsoptie overdreven dominant wordt.

Een andere belangrijke verandering heeft betrekking op itemboxen. Je kunt geen sterke voorwerpen meer verwerven door te stoppen of achteruit te rijden, of door tijdens een race herhaaldelijk een voorwerpdoos op dezelfde locatie te pakken. Deze aanpassing is bedoeld om de distributie van artikelen evenwichtiger en strategischer te maken en eerlijke concurrentie te bevorderen.

Bovendien is de tijd tussen het moment waarop iemand een Item Box verkrijgt en het moment waarop deze wordt hersteld, verkort, waardoor een soepelere race-ervaring wordt gegarandeerd.

Ten slotte is het weergavepercentage van de Mirror- en 200cc-modi in Wereldwijd en Regionaal verlaagd. Deze veranderingen zijn bedoeld om een ​​meer gevarieerde en evenwichtige online race-ervaring te bieden, geschikt voor spelers met verschillende vaardigheidsniveaus.

amiibo-kostuum ontgrendeld

Als je een fan bent van amiibo en graag je Mii-personage aanpast, staat je iets lekkers te wachten. Update 3.0.0 introduceert de mogelijkheid om speciale kostuums te ontgrendelen door compatibele amiibo-figuren te gebruiken. Dit is waar je naar uit kunt kijken:

– Als je een amiibo uit de Metroid-serie gebruikt, kun je het iconische Varia-pak aanschaffen, waarmee je een vleugje Samus Aran’s stijl aan je Mii toevoegt.

– Als je een amiibo uit de Legend of Zelda-serie hebt, kun je het legendarische Hylian-pak ontgrendelen, waardoor je Mii een vleugje Hyrule krijgt.

– Kirby-fans zullen het Kirby-pak waarderen dat kan worden ontgrendeld door een amiibo uit de Kirby-serie te gebruiken, waarmee de schattige look van de roze puffball wordt benadrukt.

– Last but not least: als je een Daisy-amiibo gebruikt, krijg je het charmante Daisy-pak, waardoor je Mii-personage de stijl van het geliefde Mario-personage kan vertonen.

Deze amiibo-kostuums voegen niet alleen een leuke visuele draai aan je Mii-personage toe, maar laten je ook je favoriete Nintendo-franchises vertegenwoordigen in de wereld van Mario Kart.

Bugfixes en verbeteringen

Nintendo heeft zich altijd ingezet voor het bieden van een gepolijste en plezierige game-ervaring. Met Update 3.0.0 zijn verschillende bugfixes en verbeteringen geïmplementeerd om eventuele problemen op te lossen en de algehele kwaliteit van het spel te verbeteren. Hoewel de details van deze oplossingen niet altijd gedetailleerd worden beschreven in de patchopmerkingen, kunnen spelers een soepelere en stabielere gameplay-ervaring verwachten.

Conclusie

Concluderend: Mario Kart 8 Deluxe’s ​​Update 3.0.0 markeert een spannende mijlpaal voor de game. Met de laatste golf van de Booster Course Pass, nieuwe functies zoals de muziekspeler en Room ID-multiplayer, gameplay-aanpassingen, ontgrendelingen van amiibo-kostuums en verschillende bugfixes, blaast deze update een toch al fantastische titel nieuw leven in. Of je nu al heel lang fan bent van Mario Kart of net begint, versie 3.0.0 belooft een opwindende en meeslepende ervaring. Dus stap in je favoriete kart, selecteer je personage en bereid je voor om in stijl te racen met Mario Kart 8 Deluxe.

Veelgestelde vragen
 • 1. Wat is de Booster Course Pass Wave 6 in Mario Kart 8 Deluxe?
  • De Booster Course Pass Wave 6 is de laatste golf van betaalde downloadbare content voor Mario Kart 8 Deluxe. Het bevat twee bekers, acht parcoursen, vier nieuwe personages en 17 Mii-racepakken, die spannende nieuwe inhoud voor de game bieden.
 • 2. Hoe werkt de muziekspelerfunctie in Mario Kart 8 Deluxe?
  • Met de functie Muziekspeler kunnen spelers naar de achtergrondmuziek van verschillende levels in het spel luisteren. Het is toegankelijk via het hoofdmenu en kan door alle spelers worden gespeeld, zelfs spelers zonder de Booster Course Pass.
 • 3. Wat is Room ID-multiplayer in Mario Kart 8 Deluxe?
  • Room ID-multiplayer is een nieuwe functie waarmee spelers die geen vrienden zijn, zich bij een kamer kunnen voegen en samen kunnen racen. Spelers kunnen kamers creëren en de kamer-ID delen voor gemakkelijke toegang. Het is nu mogelijk om een ​​kamer te creëren, zelfs als je geen vrienden hebt geregistreerd.
 • 4. Welke gameplay-aanpassingen zijn er gedaan in de 3.0.0-update van Mario Kart 8 Deluxe?
  • De update bevat aanpassingen aan de onoverwinnelijkheidstijd voor bepaalde personages en voertuigaanpassingen. Het verandert ook de manier waarop sterke items worden verkregen uit itemboxen en verlaagt het weergavepercentage van de Mirror- en 200cc-modi in bepaalde online modi.
 • 5. Hoe kan ik amiibo-kostuums ontgrendelen in Mario Kart 8 Deluxe?
  • Je kunt speciale kostuums voor je Mii-personage ontgrendelen door compatibele amiibo-figuren te gebruiken. Als je bijvoorbeeld een amiibo uit de Metroid-serie gebruikt, ontgrendel je het Varia Suit-kostuum. Deze kostuums voegen een leuke visuele draai aan je Mii-personage toe en worden ontgrendeld door de betreffende amiibo te scannen.
Ad