Mario Kart Live: Home Circuit aangekondigd

Mario Kart Live: Home Circuit aangekondigd

Tijdens het 35-jarig jubileum kondigde Mario direct Mario Kart Live: Home Circuit voor de Nintendo Switch aan.

De game is je typische Mario Kart-game met een interessante twist: spelers racen met een fysieke kart die bestuurd wordt door de Switch, waarbij ze hun eigen huis als baan gebruiken.

De kart reageert op boosts en items die in het spel worden verkregen, terwijl de baan in het echt wordt gemaakt met behulp van een reeks speelgoedpoorten. Het wordt op 16 oktober uitgebracht in een “Mario-set” met een Mario-kart en een “Luigi-set” met een Luigi-kart.

video

Over Mario Kart Live: Home Circuit:

Mario Kart Live: Home Circuit is gemaakt in samenwerking met Velan Studios en brengt het plezier van de Mario Kart-serie naar de echte wereld door een Nintendo Switch- of Nintendo Switch Lite-systeem te gebruiken om tegen tegenstanders te racen met een fysieke kart.

De fysieke kart reageert op boosts in de game en in de echte wereld, stopt wanneer hij met een item wordt geraakt en kan afhankelijk van de race op verschillende manieren worden beïnvloed. Spelers plaatsen poorten om een ​​aangepaste baanindeling in hun huis te creëren, waarbij de enige beperking hun verbeeldingskracht is.

Race tegen Koopalings in Grand Prix, ontgrendel verschillende cursusaanpassingen en kostuums voor Mario of Luigi en speel met maximaal vier spelers in de lokale multiplayer-modus.

Mario Kart Live: Home Circuit, beschikbaar in een Mario Set of Luigi Set, wordt op 16 oktober gelanceerd voor een adviesprijs van $ 99,99.

Ad