Mario Kart Live: Home Circuit – Nieuwe Trailer en Developer Interview

Mario Kart Live: Home Circuit – Nieuwe Trailer en Developer Interview

Nintendo heeft nieuw promotiemateriaal uitgebracht voor Mario Kart Live: Home Circuit, de levensgrote Mario Kart-game die binnenkort naar de Nintendo Switch gaat.

Dit materiaal omvat een nieuwe trailer en een interview met een ontwikkelaar waarin ontwikkelaars Velan Studios meer vertellen over hoe de game tot stand is gekomen.

video

Over Mario Kart Live: Home Circuit

3, 2, 1… Ga! De Mario Kart Live: Home Circuit-game, die voor het eerst werd onthuld in de Super Mario Bros. 35th Anniversary Nintendo Direct, is een nieuwe Mario Kart-ervaring voor zowel veteranen als nieuwkomers uit de serie, die op 16 oktober voor de Nintendo Switch-systeemfamilie wordt gelanceerd. p>

Mario Kart Live: Home Circuit is gemaakt in samenwerking met Nintendo en Velan Studios en gebruikt AR-technologie om de kloof tussen de virtuele wereld van Mario Kart en de echte wereld van je huis te overbruggen, waardoor de motorsport van Mushroom Kingdom tot leven komt met een combinatie van gameplay op het scherm en fysieke kartraces.

De game Mario Kart Live: Home Circuit, die op 16 oktober voor de Nintendo Switch-systeemfamilie wordt gelanceerd, maakt gebruik van AR-technologie om de kloof tussen de virtuele wereld van Mario Kart en de echte wereld van je huis te overbruggen, waardoor Mushroom Kingdom motorsport tot leven met een combinatie van gameplay op het scherm en fysieke kartraces.

video

“Zet je motoren op scherp voor Mario Kart Live: Home Circuit, dat net op tijd voor de feestdagen wordt gelanceerd”, aldus Nick Chavez, Senior Vice President Sales and Marketing van Nintendo of America. “Of je er nu altijd van hebt gedroomd om je woonkamer in Rainbow Road te veranderen of voor eens en voor altijd wilt bewijzen dat je de snelste racer bent onder je vrienden en familie, we hopen dat deze nieuwe Mario Kart-ervaring mensen van alle leeftijden een glimlach bezorgt. . ”

Mario Kart Live: Home Circuit bevat één kart – met Mario of Luigi aan het stuur, afhankelijk van de set die je kiest – plus vier poorten, twee pijlborden die kunnen worden gebruikt om koersen te verbeteren en een USB-oplaadkabel voor de kart. De software komt in de vorm van een gratis download in de Nintendo eShop, die na het downloaden wordt gesynchroniseerd met de fysieke karthardware.

Het opzetten van het spel houdt in dat je de vier poorten rondom je woonruimte plaatst en er vervolgens om de beurt doorheen rijdt om een ​​baanlay-out te creëren. Creativiteit is de sleutel, omdat er veel verschillende baanvormen kunnen worden ontworpen, van eenvoudig en klassiek tot meer complexe lay-outs, vol wendingen. Een gebied van ongeveer 12 ′ x 10 ′ wordt aanbevolen voor de beste gameplay-ervaring, maar verder kunnen de meeste woonruimtes worden getransformeerd in een unieke Mario Kart-ervaring, met talloze baancombinaties mogelijk. Zodra de cursus is opgezet, is het tijd om te racen!

De hoofdmodus van Mario Kart Live: Home Circuit is Grand Prix, waarin je het opneemt tegen de Koopalings in acht Grand Prix-bekers, met in totaal 24 verschillende races. In elke race hebben bekende Mario Kart-elementen in het spel invloed op de fysieke kart zelf, waardoor het hectische plezier van Mario Kart een geheel nieuwe dimensie krijgt. Het grijpen van een Mushroom in de game geeft de fysieke kart een snelheidsboost, terwijl geraakt worden door een Red Shell de kart stopt. Er is een reeks bekende items uit de Mario Kart-serie aanwezig, waaronder gladde bananen, inktspattende bloopers en zelfs Bullet Bills waarmee de kart met hoge snelheid over het parcours kan razen en zelf kan sturen.

Verschillende milieuthema’s, zoals onderwater, vulkanisch en retro, maken het geheel nog spannender door een verscheidenheid aan in-game gevaren en functies te introduceren – die allemaal van invloed zijn op de kart in het echte leven. Door munten in de game te verzamelen, worden ook aanpassingsopties ontgrendeld, waardoor spelers hun uiterlijk op het scherm kunnen verfraaien met verschillende kostuums en karttypes. Net als bij Mario Kart 8 Deluxe is er ook een stuurhulpoptie om de kart op de baan te helpen en jongere of minder ervaren spelers mee te laten doen aan het plezier.

Meer manieren om te spelen

Naast de Grand Prix-modus zijn er verschillende andere manieren om Mario Kart Live: Home Circuit te spelen:

  • Custom Race: deze modus geeft spelers nog meer ruimte voor creativiteit, waarbij niet alleen de fysieke lay-out van de baan wordt ontworpen, maar ook de mogelijkheid om gevaren, items en meer toe te voegen om echt unieke creaties tot leven te brengen.
  • Time Trials: spelers creëren een baan en racen vervolgens om de snelst mogelijke tijd neer te zetten – ofwel tegen hun eigen persoonlijke record, ofwel de controller aan een andere speler overhandigen voor een spannende Time Trials die één Nintendo-speler nodig heeft Switch-systeem en een Mario Kart Live: Home Circuit-spel.
  • Spiegelmodus: voor degenen die zin hebben in een extra uitdaging, kunnen in deze modus alle Grand Prix-cups in spiegelbeeld worden gespeeld, waarbij de bocht naar rechts overgaat in links en het bekende onbekend wordt.

Met meerdere Nintendo Switch-systemen en Mario Kart Live: Home Circuit-games kunnen maximaal vier spelers tegen elkaar racen in Grand Prix- of Custom Race-modi. Met zoveel verschillende manieren om te spelen en de mogelijkheid om meubels, speelgoed en andere huishoudelijke voorwerpen te gebruiken om elke keer unieke thuisracebanen te creëren, biedt Mario Kart Live: Home Circuit een wereld van mogelijkheden voor fantasierijke racers van alle leeftijden en ervaringsniveaus.

Ad