Mario + Rabbids Gold Edition krijgt een fysieke release

Mario + Rabbids Gold Edition krijgt een fysieke release

Ubisoft bracht onlangs haar rapport naar buiten en deed een boekje over de nabije toekomst 0pen. Uit de gegevens blijkt dat Mario + Rabbids: Kingdom Battle een fysieke gold editie zal krijgen.

Inhoudsopgave (TOC)

Gold Edition

Onder de noemer “Gold Edition” zal de editie de reguliere game kennen met daarbij alle uitgebracht DLC. Voorheen was de Gold Edition enkel in de eShop te vinden. Een releasedatum en prijs moet nog volgen.

DK Time

Maar dat was niet het enige wat Ubisoft te melden had. In een overzicht van nabije releases staat, naast de eerder benoemde editie van Mario + Rabbids, ook de langverwachte uitbreiding in vorm van Donkey Kong Adventure. In januari werd al bekend gemaakt dat de DLC in de lente zou moeten uitkomen, en dat is wederom bevestigd.

De uitbreiding kent een releaseperiode van april tot en met juni, waardoor het zeer aannemelijk is dat de uitbreiding voor het einde van juni beschikbaar zal zijn. De uitbreiding kent een nieuw verhaal, speelbaar personage en wereld, waarin Donkey Kong de hoofdrol steelt.

Wij kijken al ontzettend uit om met DK en een nieuw stuk story aan de slag kunnen gaan. Heb jij Mario + Rabbids – Kingdom Battle nog niet gespeeld? Dan raden we je dat van harte aan!

Ad