Mario + Rabbids Kingdom Battle – Door meer dan 7,5 miljoen mensen gespeeld

Mario + Rabbids Kingdom Battle – Door meer dan 7,5 miljoen mensen gespeeld

Ubisoft heeft onthuld dat het charmante Mario + Rabbids: Kingdom Battle, dat in 2017 werd gelanceerd, door meer dan 7,5 miljoen mensen is gespeeld.

Het nieuws kwam na de aankondiging van een gloednieuwe game in de serie, genaamd Mario + Rabbids: Sparks of Hope, die volgend jaar naar de Nintendo Switch komt.

Maar over de ‘oude’ titel. ga het spelen als je dat nog niet hebt gedaan;

video
 

Over Mario + Rabbids Kingdom Battle

Twee werelden komen samen in Mario + Rabbids® Kingdom Battle, een over-the-top strategie-avontuur alleen op Nintendo Switch. Vorm het meest onwaarschijnlijke team van helden om de orde in het Paddenstoelenrijk te herstellen en vecht door vier verwrongen werelden vol dynamische turn-based gevechten, uitdagende puzzels en onvoorspelbare vijanden.

Mushroom chaos

Dit is het verhaal van een onverwachte ontmoeting tussen Mario en de oneerbiedige Rabbids. Het Paddenstoelenrijk is verscheurd door een mysterieuze draaikolk, die de Rabbids naar het eens zo vredige gebied heeft getransporteerd en dit geliefde land versplintert.

Om de orde in het verwarde Paddenstoelenrijk te herstellen, moeten Mario, Luigi, Princess Peach en Yoshi samenwerken met vier Rabbids-helden, elk met hun eigen unieke persoonlijkheden! Reis door verwrongen werelden vol munten om te verzamelen en puzzels in alle soorten en maten om op te lossen.

Ga met deze acht helden mee in een spannend avontuur en ontdek onderweg heerlijke knipoogjes naar klassieke Mario-games – en ook tal van ondeugende Rabbids!

Gekke gevechten

Gebruik nooit eerder vertoonde wapens en neem deel aan turn-based gevechten met een verscheidenheid aan ongewone vijanden en buitensporige eindbazen. Om de beurt manoeuvreer je je helden over het slagveld en wissel je klappen uit met de vijand met behulp van afstands- en melee-aanvallen. Met honderden maffe wapens tot je beschikking, moet je goed nadenken over hoe je je charismatische helden kunt uitrusten voordat je de strijd aangaat!

Zoek dekking!

Maak slim gebruik van de omgeving om je tegenstanders te slim af te zijn en een tactisch voordeel te behalen! Verberg je achter dekking om vijandelijke aanvallen op afstand te vermijden, spring door Rabbid-vormige pijpen om snel over het slagveld te bewegen en ontketen de unieke vaardigheden van je helden terwijl je het opneemt tegen de vijand.

Squad goals

Elke held heeft zijn eigen speciale bewegingen, statistieken en technieken die het tij van de strijd kunnen veranderen en de manier waarop je speelt kunnen veranderen. Profiteer van Mario’s hoge offensieve kracht om sterkere tegenstanders te verslaan, houd je squadron fit met de genezingstechnieken van Rabbid Peach en wees aanstormende vijanden te slim af met Luigi’s geavanceerde mobiliteit. Hoe je je team samenstelt, is helemaal aan jou!

Samen je krachten

Geef een Joy-Con aan een vriend om te genieten van een reeks coöp-uitdagingen in lokale multiplayer en test je vaardigheden met drie moeilijkheidsgraden. Bestuur elk twee helden terwijl je je een weg baant door speciaal ontworpen levels vol nieuwe strategische mogelijkheden!

amiibo

Je kunt ook nieuwe in-game-items ontvangen met amiibo (apart verkrijgbaar)! Door op een compatibele amiibo te tikken, kun je speciale wapens ontgrendelen om vernietiging op het slagveld te veroorzaken.

Herstel de orde in het Paddenstoelenrijk en begin aan een spannend avontuur vol onverwachte verrassingen in Mario + Rabbids® Kingdom Battle, een uniek turn-based gevechtsspel alleen voor Nintendo Switch.

Ontdek verwrongen versies van werelden terwijl de universums van Mario en Rabbids botsen voor een onvergetelijk nieuw avontuur

Betrek de vijand in over-the-top, dynamische turn-based gevechten en schakel buitensporige vijanden uit!

Kies uit acht helden, elk met hun eigen unieke statistieken, technieken en speciale bewegingen, en ontdek honderden gekke wapens!

Geef een Joy-Con aan een vriend en geniet van coöp-uitdagingen in lokale multiplayer, met drie moeilijkheidsgraden!

Ad