Mario + Rabbids Kingdom Battle-regisseur – Dacht dat mensen het zouden haten, nu nog steeds nerveus met Sparks of Hope

Mario + Rabbids Kingdom Battle-regisseur – Dacht dat mensen het zouden haten, nu nog steeds nerveus met Sparks of Hope

Davide Soliani, die de leiding had over het maken van Mario + Rabbids Kingdom Battle, heeft verteld hoe moeilijk het was en hoe hij dacht dat mensen het zouden haten. Hij dacht zelfs dat het de laatste game zou zijn die hij ooit maakte.

Om eerlijk te zijn, toen de titel uitlekte voordat deze officieel werd aangekondigd, betwijfelden veel mensen of een Mario en Rabbids-crossover zou werken. Soliani vertelde GamesIndustry dat hij voor het eerst “de slechtste berichten” op forums zag, maar toen de officiële aankondiging eenmaal was gedaan, veranderde de algemene mening.

Davide Soliani merkte op:

“Ik twijfel altijd. Willen mensen echt wat ik doe? Tijdens de laatste wedstrijd was ik zo nerveus en zeker dat mensen het zouden haten dat ik een paar van mijn teamgenoten berichten stuurde met de woorden: “Oh god, dit zal de laatste game zijn die ik ooit doe.” Dus zelfs voor een game zonder verwachtingen voelde ik toen al veel druk. Na vier jaar met heel ons hart eraan gewerkt te hebben, kun je de druk voelen.</ p>

Er is maar één klein ding dat niet op zijn plaats is, dat is alles wat nodig is. Of dat slechts één persoon het verkeerde zegt. Zelfs bij Kingdom Battle was er een paar maanden voor de officiële aankondiging op E3 ​​een lek. En ik herinner me dat ik op forums ging en de slechtste berichten van mensen kreeg, die ik niet zal herhalen. Maar ze veranderden van gedachten toen ze zagen dat het spel was gemaakt door mensen die om hun werk gaven. Dus we hadden geluk. Het is een tij dat je niet kunt beheersen. Je houdt gewoon je vingers gekruist.”

Je had misschien gedacht dat met de volgende game, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, de druk weg zou zijn, maar dat is niet het geval. Soliani weet dat het team veel is veranderd op het gebied van verkennen en vechten, en dat er nu meer RPG-elementen zijn. Hierdoor is hij op verschillende momenten “erg bezorgd” geweest, en het lijkt erop dat de producent van de game dat ook is geweest.

Soliani zei in het interview: “Ik luisterde naar de orkestopnames die we maakten, en ik moest huilen. Als deze componisten hier geen prijzen voor winnen, zeg ik mijn baan op.”

Over Mario + Rabbids Kingdom Battle

Mario en de Rabbids werken samen om het Paddenstoelenrijk te redden.

  • EEN EPISCHE VRAAG
    • Vind kisten, geheimen en puzzels in vier bekende landen.
  • GEK GEVECHTEN
    • Mario gebruikt voor het eerst wapens om vijanden te verslaan in gekke turn-based gevechten en coöp-uitdagingen.
  • EEN LEGENDARISCH TEAM
    • Ontmoet acht helden die allemaal hun eigen eigenschappen en vaardigheden hebben.
  • WANNEER TWEE WERELDEN SAMENKOMEN
    • Vind het Paddenstoelenrijk zoals je het nog nooit hebt gezien. De ondeugende Rabbids hebben het verprutst, maar er zijn veel verwijzingen naar oude Mario-spellen.

Over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Ga met Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en hun andere vrienden mee op een reis door de melkweg om een ​​slechterik te stoppen en je Spark-vrienden te redden. Verken planeten over de hele melkweg en ontdek vreemde geheimen en spannende missies.

  • Kies drie helden uit een groep van negen verschillende om je droomteam te maken.
  • Dood alle nieuwe bazen en enkele oude vijanden in de hele melkweg.
  • Red de schattige Sparks overal in de melkweg. Ze hebben speciale vaardigheden die je zullen helpen in de strijd.
  • Gebruik de vaardigheden van je helden, maar wees slim als je op je vijanden afstormt, als team op je bondgenoten springt en je achter dekens verschuilt.