Mario + Rabbids: Sparks of Hope – Accolades Trailer

Mario + Rabbids: Sparks of Hope – Accolades Trailer

Nieuwe media review- en lovende trailers voor de strategische actie-RPG Mario + Rabbids: Sparks of Hope zijn uitgebracht door zowel Nintendo of America als Nintendo UK. Deze trailers laten zien dat Mario + Rabbids: Sparks of Hope overwegend positieve recensies en veel lof heeft ontvangen van verschillende media.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Mario + Rabbids – Sparks of Hope

Mario, Peach, Rabbid en hun andere vrienden zijn terug voor een nieuw kosmisch avontuur.

Cursa is een mysterieus en kwaadaardig ding dat energie nodig heeft om zijn kwaadaardige plannen uit te voeren, wat de melkweg in chaos brengt. Het heeft een slechte invloed op de planeten en wil alle energie van de Sparks, die vreemde wezens zijn die gemaakt worden wanneer Lumas en Rabbids samenkomen, opgebruiken en iedereen doden die in de weg staat. Mario en zijn vrienden werken samen met de helden van de Rabbids om de orde in de melkweg te herstellen en de Sparks te redden. Dit doen ze door op reis te gaan langs mysterieuze en altijd verrassende planeten.

Ga met ze mee op hun avontuur om tegen Cursa en zijn gevaarlijke volgelingen te vechten terwijl je verschillende planeten verkent met rare mensen en grappige geheimen. In een innovatief vechtsysteem dat turn-based tactieken en realtime actie combineert, moet je je vijanden te slim af zijn. Wanneer deze onwaarschijnlijke groep samenwerkt met de enorme hoeveelheid energie van de Sparks, kan er van alles gebeuren… ten goede of ten kwade.

Alleen de meest over-the-top groep Helden kan de hele melkweg weer hoop geven.

Kenmerken:

Een extravagant team in overvloed!

Maak kennis met Mario & the Rabbids Heroes en stel je droomteam samen door drie Heroes te kiezen uit een groep van negen. De helden bevatten oude favorieten zoals Rabbid Peach, Rabbid Mario, Princess Peach en Rabbid Luigi, evenals enkele onverwachte nieuwkomers.

Gebruik de speciale vaardigheden van Heroes om zelfs de sterkste vijanden in de strijd voor de gek te houden.

Wanneer strategie en actie samenkomen

Gebruik de vaardigheden van je helden op een nieuwe manier om te vechten, waarbij turn-based tactieken worden gecombineerd met realtime actie.

Gebruik je helden om je vijanden te lijf te gaan, spring als team op je bondgenoten, verberg je achter dekking en doe andere dingen om het meeste uit je beurt te halen.

Gebruik de Sparks die je kiest om je helden speciale vaardigheden te geven. Gebruik alle vreemde krachten en hulpmiddelen die je hebt om je eigen plannen te bedenken en de kansen te verslaan.

Een avontuur in de ruimte zoals niets anders

Neem je ruimteschip mee op een epische reis door de melkweg om de zaken weer op orde te brengen.

Cursa is slecht en wil elke planeet die je passeert overnemen. Verken ze allemaal en praat met de nieuwsgierige mensen om de mysterieuze geheimen te ontdekken.

Ontmoet verrassende eindbazen, bekende vijanden uit het Nintendo-universum en uitzonderlijke Rabbids-vijanden in je kosmische zoektocht!

Bewaar de vonken om hun hulp en speciale vaardigheden te krijgen.

Red de vreemde Vonken, die werden gemaakt toen Lumas en Rabbids fuseerden, voordat Cursa dat doet.

Gebruik hun speciale vaardigheden en krachten, zoals energiebarrières en vuurregen, in de strijd om de overhand te krijgen.

Elke Spark heeft zijn eigen unieke kracht en karakter. Er zijn veel Vonken in de hele melkweg die je kunt vinden, opslaan en meenemen op je reis.

Ad