Mario + Rabbids: Sparks of Hope bevestigd, komt in 2022

Mario + Rabbids: Sparks of Hope bevestigd, komt in 2022

Ubisoft heeft bevestigd dat er volgend jaar een nieuwe Mario + Rabbids-game naar de Nintendo Switch komt, genaamd Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Ubisoft zegt dat de nieuwe game in de serie spelers een meer toegankelijke uitdaging zal bieden dan die in de eerste game, maar degenen onder jullie die ervaring hebben met strategische games zullen een veel diepere uitdaging met veel meer diepgang krijgen.

Sommige van de personages die worden getoond voor Mario + Rabbids: Sparks of Hope zijn Rabbid Lumas en Rabbid Rosalina. en er zullen er nog veel meer onthuld worden tegen die tijd.

video
play-rounded-fill

Over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Samen met Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en hun vrienden op een galactische reis om een ​​kwaadaardige entiteit te verslaan en je Spark-metgezellen te redden. Verken planeten in de melkweg terwijl je mysterieuze geheimen en meeslepende missies ontdekt!

  • Stel je droomteam samen met drie helden uit een eclectische selectie van negen.
  • Versla alle nieuwe bazen, samen met een aantal bekende vijanden in het heelal.
  • Red de schattige Sparks in het hele melkwegstelsel, die verschillende krachten bieden die je in de strijd zullen helpen.
  • Ontketen de vaardigheden van je helden, maar wees strategisch terwijl je je vijanden verslaat, teamspringt op je bondgenoten en je achter dekens verschuilt.

Persoonlijk ben ik dol op dit vervolg, aangezien ik een grote fan was van Mario + Rabbids Kingdom Battle.