Mario + Rabbids Sparks of Hope – De Nintendo relatie

Mario + Rabbids Sparks of Hope – De Nintendo relatie

Mario + Rabbids Sparks of Hope-producer Xavier Manzanares besprak de connectie van het team met Big N in een interview met onze vrienden Nintendo Everything.

Net als bij de vorige game en de Donkey Kong Adventure DLC, fungeert het bedrijf als ‘adviseur’ en Mario-maker Shigeru Miyamoto ‘test de builds’. Manzanares zei verder dat de banden tussen de twee partijen nu “sterker” zijn. Dat maakte het mogelijk dat componenten zoals de Luma-Rabbid hybride en Bowser bespeelbaar waren.

Hoe het is om met Nintendo te werken

Manzanares heeft de volgende informatie gedeeld:

De verbinding met Nintendo is uitstekend. Natuurlijk werken we nu al acht jaar met ze samen, dus we hebben ze leren kennen en zij kennen ons. De moeilijkheid was uniek. De eerste game ging helemaal over het leren over dit nieuwe merk en de connectie tussen Mario en Nintendo IP’s en de Rabbids, evenals over het hebben van Mario in een tactisch spel. Dat waren dus de gesprekken die we toen hadden.

Ze delen nu dezelfde baan, die van adviseur. Mr. Miyamoto test de builds op dezelfde manier als bij Kingdom Battle. Ze vertelden ons ook dat het jouw spel is, jouw visie, je gaat waar je heen wilt, en dan zullen we je input geven in termen van gameplay en reikwijdte, en het is aan jou om te bepalen wat je ermee wilt doen.

Dit is een beetje anders als het gaat om Nintendo IP’s. We moeten alles bevestigen – het verhaal, de geschiedenis van de personages, hun archetype – alles wat met Nintendo IP’s te maken heeft.

Nogmaals, ik veronderstel dat het redelijk vergelijkbaar is met Kingdom Battle – misschien is het enige verschil dat onze relaties nu sterker zijn, aangezien we al anderhalve game samen hebben gespeeld voor Sparks of Hope. Dat is waarschijnlijk de reden waarom we dingen als realtime beweging in gevechten konden opnemen in plaats van een cursor of het combineren van Lumas en Rabbids, wat een enorme gok was en veel gesprekken met Nintendo. Bowser opnemen in een avonturenspel met Mario. Dat zijn fantastische voorbeelden van de sterke banden die we met hen begonnen te vormen.

Over Mario + Rabbids Sparks of Hope

Op een kosmische missie om een ​​boosaardig monster te bestrijden en je Spark-vrienden te redden, sluit je je aan bij Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en hun vrienden. Ontdek vreemde mysteries en spannende avonturen terwijl je door de kosmos reist!

  • Stel je eigen team samen door drie helden te selecteren uit een diverse cast van negen.
  • Versla alle nieuwe bazen en enkele oude tegenstanders in het heelal.
  • Red de charmante Sparks verspreid over de melkweg, elk met unieke vaardigheden die je kunnen helpen in de strijd.
  • Gebruik de capaciteiten van je helden om je tegenstanders te verslaan, teamsprong op je kameraden en verstop je achter dekens.

Op 20 oktober 2022 wordt Mario + Rabbids Sparks of Hope uitgebracht op de Nintendo Switch.

Ad