Mario + Rabbids: Sparks of Hope – Grant Kirkhope is terug!!

Mario + Rabbids: Sparks of Hope – Grant Kirkhope is terug!!

Grant Kirkhope, de beroemde soundtrackcomponist, die verantwoordelijk was voor de melodieën voor games als Banjo Kazooie, Goldeneye 007 en de originele Mario + Rabbids: Kingdom Battle, keert terug om te helpen bij het componeren van de score voor de volgende game in de serie, de nieuw aangekondigde Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Het nieuws werd onthuld tijdens een uitzending met de creatief directeur van de game, Davide Soliani.

Muziek in de oren

Het goede nieuws is dat Soliani heeft bevestigd dat Kirkhope inderdaad weer aan Sparks of Hope zal werken en zei dat ze allebei erg goede vrienden zijn en dat, hoewel Kirkhope soms tegen hem klaagt, hij blij is hem erbij te hebben. zijn team.

De Schotse componist van zijn kant, die graag deelneemt aan het project en een van de momenten die hij altijd zal koesteren, is het maken van een arrangement van het Comet Observatory. “We zijn een team dat geen mallen volgt bij het maken videospelletjes.

We zijn een team dat alles geeft, dus we zijn niet bang om risico’s te nemen of te falen; we gaan ervoor en we doen ons best ”, aldus Soliani.”

Zonder enige twijfel zal Grant ons weer van oor tot oor doen glimlachen met zijn prachtige muzikale composities. Petje af alvast weer vriendelijke vriendelijke meneer!

Over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Samen met Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en hun vrienden op een galactische reis om een ​​kwaadaardige entiteit te verslaan en je Spark-metgezellen te redden. Verken planeten in de melkweg terwijl je mysterieuze geheimen en meeslepende missies ontdekt!

  • Stel je droomteam samen met drie helden uit een eclectische selectie van negen.
  • Versla alle nieuwe bazen, samen met een aantal bekende vijanden in het heelal.
  • Red de griezelige Vonken in het heelal, die je verschillende krachten bieden die je zullen helpen in de strijd.
  • Ontketen de vaardigheden van je helden, maar wees strategisch terwijl je je vijanden verslaat, teamspringt op je bondgenoten en je achter dekens verschuilt.
Ad