Mario + Rabbids Sparks of Hope – Nieuwe beelden en info

Mario + Rabbids Sparks of Hope – Nieuwe beelden en info

Ubisoft rekent erop dat Mario + Rabbids: Sparks of Hope een grote hit wordt omdat ze hebben bezuinigd op games die later dit jaar zouden uitkomen vanwege problemen binnen het bedrijf.

Nu hebben ze alleen Mario + Rabbids: Sparks of Hope en Skull & Bones. Het ziet ernaar uit dat Mario + Rabbids: Sparks of Hope een geweldig vervolg zal zijn, met betere graphics die de Nintendo Switch-systeemfamilie pushen en meer vrijheid dan de vermakelijke eerste game.

video
play-rounded-fill

Nieuwe details

Mario + Rabbids: Sparks of Hope-hoofdproducent Xavier Manzanares heeft de leiding over deze nieuwe kijk op de game.

Hij vertelt uitgebreid over wat hij kan verwachten, inclusief meer informatie over Bowser die zich bij de cast van speelbare personages voegt en een blik op enkele van de nieuwe planeten en Spark Powers.

Over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Ga met Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en hun andere vrienden mee op een reis door de melkweg om een ​​slechterik te stoppen en je Spark-vrienden te redden. Verken planeten over de hele melkweg en ontdek vreemde geheimen en spannende missies.

  • Kies drie helden uit een groep van negen om je droomteam te vormen.
  • Dood een aantal nieuwe vijanden en bazen, evenals enkele oude, overal in de melkweg.
  • Red de schattige Sparks overal in de melkweg. Ze hebben speciale vaardigheden waarmee je gevechten kunt winnen.
  • Gebruik de vaardigheden van je helden, maar wees slim als je op je vijanden afstormt, als team op je bondgenoten springt en je achter dekens verschuilt.
Ad