Mario + Rabbids Sparks of Hope – Rayman DLC

Mario + Rabbids Sparks of Hope – Rayman DLC

Ubisoft zei dat Rayman een toekomstige DLC zal zijn voor Mario Rabbids: Sparks of Hope. DLC-pakket 3 bevat het personage. Tijdens een online presentatie liet Ubisoft maar een klein deel zien van wat het van plan is. Maar creatief directeur Davide Soliano zei: “Het is een droom die uitkomt om hem op avontuur te laten gaan met onze dierbare Rabbids-helden.”

video
play-rounded-fill

Rayman Rabbid-reünie?

De Rabbids werden voor het eerst gezien in het Wii-spel Rayman Raving Rabbids in 2006, dus de cirkel is rond. Sindsdien heeft Ubisoft zeker meer focus op de Rabbids gelegd en Rayman minder aandacht gegeven. Rayman heeft een soort pauze gehad omdat hij geen grote game meer heeft gespeeld sinds Rayman Legends in 2013 uitkwam.

Fans kunnen een “seizoenspas” kopen voor Mario + Rabbids: Sparks of Hope, waarmee ze toegang krijgen tot meer verhaalinhoud, zoals missies, veldslagen en nieuwe helden (zoals Rayman). Het wordt ook geleverd met het Galactic Prestige Pack, dat drie unieke, stijlvolle skins heeft voor de wapens van je team die meteen kunnen worden ontgrendeld.

Over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

GA OP MISSIE MET MARIO, HET KONIJN EN HUN VRIENDEN OM DE GALAXY TE REDDEN!

Als een mysterieus ding de melkweg bedreigt, ga dan op reis door de ruimte.

De kwade kracht van Cursa verspreidt zich over het hele universum. Het wil de vreemde en krachtige Vonken opeten, die worden gemaakt wanneer Lumas en Rabbids samenkomen, en het dreigt iedereen te doden die hem in de weg staat.

Vind een fantastisch team. Als onwaarschijnlijke helden samenwerken, is alles mogelijk.

Breng de orde terug in het universum en red de Sparks door een team van je favoriete Mario- en Rabbids-personages te leiden. Begin deze epische reis langs mysterieuze, vreemde en altijd verrassende planeten waar de mensen en missies interessant zijn.

RED DE VONKEN EN KRIJG HUN KRACHTEN EN HULP

Verzamel en bescherm de vreemde en krachtige Sparks, zodat je ze kunt gebruiken om zowel nieuwe als oude vijanden te vernietigen. Gebruik hun unieke vaardigheden en capaciteiten in de strijd om de overhand te krijgen. Er zijn veel Sparks te vinden en op te slaan, en ze zijn allemaal anders.

Op 20 oktober 2022 komt Mario + Rabbids: Sparks of Hope uit voor Nintendo Switch.