Mario + Rabbids: Sparks of Hope – Releasedatum oktober, plus Gold Edition

Mario + Rabbids: Sparks of Hope – Releasedatum oktober, plus Gold Edition

Het is een tijdje geleden dat we iets hebben gehoord over het naderende vervolg op Mario + Rabbids: Kingdom Battle, Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Ubisoft en Nintendo hebben opnieuw samengewerkt aan de game. De officiële Ubisoft-website bevat een vermelding voor het strategiespel, met een releasedatum van 20 oktober 2022. De website vermeldt ook een unieke Gold Edition van Mario + Rabbids: Sparks of Hope, die een sessiepas bevat voor toekomstige downloadbare content.

video
play-rounded-fill

Mario + Rabbids: Sparks of Hope seizoenspas

De seizoenspas, die geplande DLC-packs bevat, inclusief meer verhalend materiaal met nieuwe helden, doelen en gevechten, is inbegrepen in de Mario + Rabbids: Sparks of Hope Gold Edition.

Ook inbegrepen is het Galactic Prestige Pack, dat drie speciale en zeer prachtige wapenskins voor je squadron biedt die onmiddellijk toegankelijk zijn. Red de melkweg, maar doe het in stijl!

Over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Op een kosmische missie om een ​​boosaardig monster te bestrijden en je Spark-vrienden te redden, sluit je je aan bij Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en hun vrienden. Ontdek vreemde mysteries en spannende avonturen terwijl je door de kosmos reist!

  • Stel je eigen team samen door drie helden te selecteren uit een diverse cast van negen.
  • Versla alle nieuwe bazen en enkele oude tegenstanders in het heelal.
  • Red de charmante Sparks verspreid over de melkweg, elk met unieke vaardigheden die je kunnen helpen in de strijd.
  • Gebruik de capaciteiten van je helden om je tegenstanders te verslaan, teamsprong op je kameraden en verstop je achter dekens.
Ad