Mario + Rabbids Sparks of Hope – Toegankelijkheidsfuncties

Mario + Rabbids Sparks of Hope – Toegankelijkheidsfuncties

Ubisoft heeft meer informatie gegeven over welke toegankelijkheidsfuncties spelers kunnen verwachten in Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Op dit gebied heeft het team alles uit de kast gehaald, want er zijn veel opties voor besturing, graphics, beweging, geluid en gameplay. Andrea Sambia, een senior UX-ontwerper, zei dat Ubisoft vanaf het begin met deze game aan toegankelijkheid dacht. Dit betekent dat het vanaf het begin in de ontwerpen is ingebouwd.

Mario + Rabbids Sparks of Hope BESTURING

Gevoeligheid Optie om te wijzigen hoe snel de camera beweegt. (Motor, Cognitief, Visie) Besturingselementen opnieuw toewijzen Er is een optie om de X- en Y-assen van de camera om te draaien. (Motor en Cognitief) Vasthoud- en wisselknoppen Vasthoudingen kunnen worden gewijzigd in wissels voor het overslaan van tussenfilmpjes, het voeden van Sparks, boosten en scannen. (Motorisch, mentaal en zicht)

Herhaald indrukken is een optie waarmee u interacties die meerdere keren op de knop moeten worden ingedrukt, kunt wijzigen in interacties waarbij er maar één nodig is. (Motor) Het menu gebruiken Als je de linker joystick of de D-pad gebruikt om in een bepaalde richting te bewegen, word je naar een item geklikt. (Motor, Cognitief en Visie) Tijdens gevechten worden herinneringen op het scherm weergegeven. (Cognitief)

Mario + Rabbids Sparks of Hope VISUALS

Kleur

Kleur op zich zegt niets. (Cognitief, Visie) BEWEGING

Cameraschudden:

Kies deze optie om cameratrilling uit te schakelen. (Bewegingsziekte, Hersenen)

Andere effecten van beweging Je kunt ervoor kiezen om techniekfilmpjes automatisch over te slaan en de automatische camera uit te schakelen tijdens het spelen. (Bewegingsziekte, Hersenen)

Mario + Rabbids Sparks of Hope AUDIO

De ondertitels zijn standaard ingeschakeld en kunnen niet worden uitgeschakeld. De namen van elke spreker worden weergegeven. (Horen, denken en zien)

Geluid: de mogelijkheid om het volume van achtergrondgeluiden, muziek, geluidseffecten, gesproken stem en de gebruikersinterface te wijzigen. (Horen en denken)

Mario + Rabbids Sparks of Hope GAMEPLAY

Moeilijkheidsgraad Er zijn drie vooraf ingestelde moeilijkheidsgraden. Spelers kunnen zelf bepalen hoe gevaarlijk de vijanden zijn en hoe heldenbeheertaken worden afgehandeld. Je kunt er ook voor kiezen om immuun te zijn voor schade. (Motorisch, mentaal en zicht)

Amikken helpt Primaire wapens automatisch op vijanden richten (cognitief, motorisch, zicht)

Op 20 oktober 2022 kwam Mario + Rabbids: Sparks of Hope uit voor Nintendo Switch.