Mario + Rabbids Sparks Of Hope – Tower Of DOOOOM DLC + Gratis demo

Mario + Rabbids Sparks Of Hope – Tower Of DOOOOM DLC + Gratis demo

Een nieuwe update voor Mario + Rabbids: Sparks Of Hope is beschikbaar gesteld om te downloaden door Ubisoft.

Meer Sparks of Hope

De nieuwe update brengt de game naar versie 1.2.2145477 en bevat ondersteuning voor het eerste downloadbare contentpakket, Tower Of DOOOM. Het introduceert ook een nieuwe modus waarin spelers een toren beklimmen die vol zit met moeilijke levels. Naast de downloadbare content is er ook een gratis demoversie van de game beschikbaar, waarmee spelers zowel de proloog als een deel van de Eerste Wereld kunnen verkennen.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Mario + Rabbids Sparks Of Hope

Sluit je krachten met Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en de rest van hun vrienden terwijl je door de melkweg reist om een ​​boosaardig monster te verslaan en je Spark-bondgenoten te redden. Je moet naar verschillende werelden in het heelal reizen om de puzzels op te lossen en de verleidelijke missies te voltooien.

  • Maak je eigen team door drie helden te selecteren uit een gevarieerde groep van negen beschikbare.
  • Versla alle gloednieuwe eindbazen van het spel, naast verschillende terugkerende vijanden in de melkweg.
  • Je moet de charmante vonken redden die over de melkweg verspreid zijn. Deze Sparks hebben elk een unieke vaardigheid die je zal helpen in gevechten.
  • Maak gebruik van de vaardigheden die je helden te bieden hebben, maar vergeet niet slim te zijn als je naar je vijanden sprint, als team op je kameraden springt en je achter dekking verschuilt.
Ad