Mario + Rabbids Sparks of Hope Tower of Doooom DLC – Launch trailer

Mario + Rabbids Sparks of Hope Tower of Doooom DLC – Launch trailer

Een gloednieuwe trailer voor de downloadbare content (DLC) voor Mario + Rabbids: Sparks of Hope Tower of Doooom, het eerste deel van de seizoenspas van de game, is op internet geüpload. Er was eerder een klein voorbeeld getoond, maar dit is onze eerste uitgebreide blik.

video
play-rounded-fill

Om je geheugen op te frissen, houdt de downloadbare content in dat Madame Bwahstrella Mario, Rabbid Peach en hun metgezellen uitdaagt om hun lang verloren gewaande vriend Spawny te redden terwijl ze haar multidimensionale toren opruimt. Er is een nieuwe gevechtsgame-optie toegevoegd, waarin spelers zeer strategische gevechten aangaan terwijl ze hun weg naar de top van de toren beklimmen.

Tower of Doooom-DLC

Ga de Tower of Doom binnen om de raadselachtige Madame Bwahstrella, de huisbaas van het gebouw, te ontmoeten! In de nieuwe gameplay-modus die de nadruk legt op strijd, moet je de moeilijke toren beklimmen om je oude metgezel Spawny te bevrijden. Zelfs als je erin slaagt de top te bereiken, is het spel pas afgelopen als je alle uitdagende levels hebt ontgrendeld en de voldoening hebt ervaren om het keer op keer te spelen. Bouw en verbeter je bemanning tijdens de reis, neem slimme beslissingen en overwin de overweldigende kansen!

• Neem een ​​beslissing en benader deze methodisch: op elk van de tien verdiepingen heb je de keuze tussen verschillende poorten die je met verschillende moeilijkheidsgraden zullen tegenkomen. Volgens het oude gezegde, “hoe groter het risico, hoe groter de winst”. Begin met een klein aantal Heroes en Sparks, en terwijl je door de Tower of Doom gaat, verzamel je de beschikbare prijzen op elk niveau om een ​​team samen te stellen dat is in staat zijn uitdagingen aan te gaan.

• Nadat de eerste missie is voltooid en Spawny is gered, is het avontuur nog niet voorbij: krijg toegang tot de volgende en steeds uitdagender wordende uitdagingsniveaus die Madame Bwahstrella in petto heeft. Daag jezelf uit met moeilijkere missies en demonstreer je tactische vaardigheden in een avontuur dat veel herspeelwaarde biedt. Kun je het tot het einde doorzien?

• Tijdens het spelen krijg je de kans om negen unieke skins voor je wapens te verdienen, die je allemaal kunt gebruiken in de hoofdmodus van het spel. Heb je het lef om ze allemaal te proberen te verwerven?

De downloadbare content van Mario + Rabbids Sparks of Hope Tower of Doooom is op 2 maart 2023 beschikbaar gemaakt voor spelers over de hele wereld.

Ad