Mario & Rabbids Sparks of Hope – Update versie 1.2.2145477 patch notes

Mario & Rabbids Sparks of Hope – Update versie 1.2.2145477 patch notes

Ondanks het feit dat Mario + Rabbids: Sparks of Hope een van de titels was waarover Ubisoft zijn ongenoegen uitsprak vanwege slechte verkoopprestaties in het voorgaande jaar, blijft het bedrijf ondersteuning bieden voor de game. Er zal downloadbare content (DLC) beschikbaar komen en de hoofdgame zelf heeft ook sporadische updates gekregen.

Update versie 1.2.2145477 patch notes

Zo is er eerder vandaag een nieuwe update voor Mario + Rabbids: Sparks of Hope uitgebracht door Ubisoft. Na de installatie van de update zou de game moeten beginnen te werken op versie 1.2.2145477. In termen van de patch-opmerkingen zijn er een paar wijzigingen en bugfixes gedaan, naast de toevoeging van ondersteuning voor de tweede golf van downloadbare content, die bekend staat als het Mario + Rabbids Galaxy Battle Adventure Pack. Aan de andere kant werd er geen verdere informatie verstrekt.

Over Mario & Rabbids Sparks of Hope

Ieders favoriete loodgieter, Rabbid Peach, en al hun andere vrienden zijn terug voor een gloednieuw kosmisch avontuur!

Om zijn boosaardige doelen uit te voeren en de kosmos in verwarring te brengen, zoekt het schimmige en kwaadaardige wezen dat bekend staat als Cursa naar energie om te consumeren. Het is de bedoeling om alle energie van de Sparks te consumeren, dit zijn vreemde wezens die worden gegenereerd door het samensmelten van Lumas en Rabbids, en het vernietigen van al degenen die proberen dit te stoppen. Het doet dit door de werelden te vervormen onder zijn corrumperende invloed. Mario en zijn metgezellen gaan op avontuur met de helden van de Rabbids, die hen meeneemt naar een verscheidenheid aan vreemde en onverwachte werelden. Hun doel is om de orde in de kosmos te herstellen en de Vonken te behouden.

Ga met ze mee op hun reis terwijl ze het opnemen tegen Cursa en haar dodelijke handlangers, terwijl ze ook een verscheidenheid aan werelden ontdekken die de thuisbasis zijn van bizarre mensen en hilarisch verborgen mysteries. Verberg en sla toe met sluwheid in een geavanceerd vechtsysteem dat turn-based strategie combineert met real-time actie. Wanneer dit onwaarschijnlijke team de krachten bundelt met de Sparks en hun enorme hoeveelheid energie, is alles denkbaar… ten goede OF ten kwade.

Het optimisme dat in de hele kosmos is uitgedoofd, kan alleen weer worden aangewakkerd door de meest buitengewone groep helden.

Kenmerken:

Een extravagant team in overvloed!

Ontdek Mario & the Rabbids Heroes en stel je perfecte team samen met drie Heroes uit een gevarieerde cast van negen personages, waaronder fanfavorieten zoals Rabbid Peach, Rabbid Mario, Princess Peach en Luigi, evenals enkele verrassende nieuwkomers.

Maak gebruik van de unieke krachten die Heroes bezitten om zelfs de meest geduchte vijanden in de strijd te slim af te zijn.

Wanneer strategie en actie elkaar ontmoeten

Maak gebruik van de talenten van je helden in een revolutionair nieuw vechtsysteem dat turn-based strategie combineert met real-time actie.

Je moet de controle over je helden overnemen, zodat ze tegen je vijanden kunnen sprinten, teamleden op je teamgenoten kunnen springen, zich achter dekking kunnen verschuilen en anderszins het meeste uit je beurt kunnen halen.

Creëer gespecialiseerde rollen voor je helden op basis van de Sparks die je kiest. Maak gebruik van alle vreemde vaardigheden en uitrusting die tot je beschikking staan ​​om je eigen strategie te bedenken en ondanks de overweldigende kansen als overwinnaar uit de bus te komen.

Een spannende ervaring in de ruimte, uniek in elk opzicht

Om de orde in de kosmos te helpen herstellen, moet je met je ruimtevaartuig op een episch avontuur door de melkweg gaan.

Je moet elke planeet waar je doorheen gaat bevrijden van de verschrikkelijke kracht van Cursa. Ontdek vreemde verhalen door in elk ervan te duiken en de interessante mensen te leren kennen die hen thuis noemen.

Tijdens je reis door de ruimte kom je een aantal onverwachte bazen, oude vijanden uit de Nintendo-wereld en een aantal echt geweldige Rabbids-tegenstanders tegen.

Zorg ervoor dat je de Sparks beschermt als je hun hulp en krachten wilt!

Voordat Cursa ze in handen kan krijgen, moet je de vreemde vonken redden die zijn gemaakt toen Lumas en Rabbids zich bij hem voegden.

Krijg de overhand in gevechten door gebruik te maken van hun unieke vaardigheden en talenten, die kunnen variëren van het creëren van energiebarrières tot het neerslaan van vuur.

Elke Spark heeft een unieke reeks vaardigheden en een eigen manier van doen. Er zijn honderden Sparks verspreid over de melkweg die je kunt vinden, opslaan en meenemen op je avontuur.