Mario + Rabbids: Sparks of Hope – Verhaal trailer

Mario + Rabbids: Sparks of Hope – Verhaal trailer

De nieuwste trailer voor Mario + Rabbids: Sparks of Hope is zojuist uitgebracht door Ubisoft. Deze keer laat het het verhaal van de game zien. Er is een groeiende dreiging vanuit de ruimte en de Darkmess rijst op in een ver land. Mario en de rest van de groep moeten Cursa stoppen en de melkweg redden.

video
play-rounded-fill

Over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Darkmess komt op in een land hier ver vandaan! Een dreiging vanuit de ruimte groeit… We kunnen de melkweg niet redden zonder Mario, Rabbid Peach en hun vrienden. Deze vreemde groep mensen zal elkaar nodig hebben om Cursa te verslaan, want samen staan ​​ze sterker. Maar er is nog een ander, donkerder geheim dat zelfs het helderste licht kan doven.

Ga met ze mee op hun avontuur om tegen Cursa en zijn gevaarlijke volgelingen te vechten terwijl je verschillende planeten verkent met vreemde mensen, leuke missies en grappige geheimen. Gebruik een vechtsysteem dat zowel turn-based als realtime is om je vijanden te slim af te zijn. Wanneer deze onwaarschijnlijke groep samenwerkt met de enorme hoeveelheid energie van de Sparks, kan er van alles gebeuren… ten goede of ten kwade.

Op 20 oktober 2022 komt Mario + Rabbids: Sparks of Hope uit voor Switch.