Mario rood & blauwe editie onthuld, komt 12 februari

Mario rood & blauwe editie onthuld, komt 12 februari

De release van Super Mario 3D World + Bowser’s Fury zal vergezeld gaan van een opwindende nieuwe editie van de Nintendo Switch!

Naast de onthulling van Bowser’s Fury vandaag, heeft Nintendo ook een nieuwe Nintendo Switch-set ‘Mario Red & Blue Edition’ onthuld, die op 12 februari 2021 wordt gelanceerd voor $ 299,99.

Mario Red & Blue

Nintendo onthulde ook het nieuwe Nintendo Switch – Mario Red & Blue Edition-systeem, met een opvallend rood-en-blauw kleurenschema ter ere van Mario’s iconische outfit. Deze speciale hardware is vanaf 12 februari verkrijgbaar bij geselecteerde retailers voor een adviesprijs van $ 299,99.

Het bevat rode Joy-Con-controllers met blauwe bandjes, een blauwe Joy-Con-handgreep, een rood Nintendo Switch-dock en een rood Nintendo Switch-systeem – waardoor dit de eerste keer is dat het Nintendo Switch-systeem zelf in een nieuwe kleur verkrijgbaar is !

Het bevat ook een gestileerde Mario Red & Blue Edition-draagtas en een schermbeschermer om het Nintendo Switch-systeem te beschermen tijdens het reizen door Warp Pipes of waar dan ook de avonturen van het leven kunnen leiden.

Ad