Mario & Sonic At The Olympic Games Tokyo 2020 – Gratis demo beschikbaar

Mario & Sonic At The Olympic Games Tokyo 2020 – Gratis demo beschikbaar

SEGA of America heeft een gratis demo voor Mario & Sonic uitgebracht tijdens de Olympische Spelen Tokyo 2020 in de Nintendo eShop.

Met de gratis demo kunt u een selectie van 3D- en klassieke 2D-evenementen uitproberen. Je kunt zelfs met je vrienden van de demo genieten.

Laat de DEMO beginnen!

Op je plaats … maak je klaar … PARTY! Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020 is nu beschikbaar op de Nintendo Switch ™ in Noord- en Zuid-Amerika, en als je graag wilt proberen wat The Onion ‘het laatste videospel’ noemt, nodigen we je uit om een gratis demo uit te proberen vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop!

Duik in een selectie van 3D- en klassieke 2D-evenementen waar je zelf of met vrienden en familie van kunt genieten in de lokale multiplayer, zodat je een voorproefje krijgt van wat de volledige game te bieden heeft. Met Mario, Sonic en een cast van iconische personages, vestig je scores en sta je hoog op het podium met opscheppen in deze all-star viering.

Over Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020:

Een overvloedige mengeling van evenementen voor je feest: skateboard, surf en race je een weg naar de top van het podium! Met meer dan 30 evenementen om onder de knie te krijgen in deze leuke Olympische showdown, zijn er tal van manieren om je vaardigheden te bewijzen aan je vrienden in lokale en online multiplayer.

Party On met Dream Events: Dream Events zorgen voor een laag fantastische chaos. Rit door een heuvelafwaartse hindernisbaan op je hoverboard, gooi naar beneden voor territoriale controle met razendsnelle karate-actie, of vernietig de meeste doelen in een traditioneel Japans landhuis!

Zoveel manieren om te spelen: exclusief op de Nintendo Switch, bepaal wie de echte kampioen is terwijl je het plezier en de flexibiliteit van Joy-Con-controllers in je voordeel gebruikt, solo of in-situ split-screen en online multiplayer, plezier voor alle leeftijden en groepen.

Gloednieuw verhaal: help Mario en Sonic te ontsnappen uit een console met 2D-thema, de “Tokyo ’64”, uitgekomen als onderdeel van de snode plannen van Dr. Eggman en Bowser om het kleurrijke en capabele krachtpaar te vangen.

Speel met een cast van favoriete personages: de bende is er allemaal! Speel als Mario, Sonic en een met sterren bezaaide cast van je favoriete SEGA- en Nintendo-personages!

Geniet van alle verschillende klassieke 2D-evenementen, perfect voor vrienden en familie:

100m
10m platform (duiken)
400 m horden
Gymnastiek – kluis
Judo
Kajak single (K-1) 1000 m
Lange sprong
Marathonloop
Schieten – Trap
Volleybal

Je zult ook dash, klimmen, springen, surfen en meer in deze snelle 3D-evenementen:

100m
110 m horden
4 x 100 m Relais
Boogschieten
Badminton
Boksen
Kano dubbel (C-2) 1000m
Discuswerpen
Paardensport – Springen
Schermen
Voetbal)
Gymnastiek – vloeroefening
Speerwerpen
Karate – Kumite
Rugby Sevens
Skateboarden – ParkSport klimmen
Surfen – Shortboard
Zwemmen – 100 m vrije slag
Tafeltennis
Driedubbele sprong

Het plezier overschrijdt zelfs de grenzen van de realiteit met geheel nieuwe Dream Events:

Droom Karate
Dream Racing
Droom schieten

Ad