Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 – Overview Trailer, Story Mode en meer

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 – Overview Trailer, Story Mode en meer

Tijdens Gamescom 2019 bracht SEGA een Japanse overzichtstrailer van Mario & Sonic uit op de Olympische Spelen Tokyo 2020 met een nieuwe verhaalmodus, nieuwe minigames en meer.

video

Over Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Ga voor goud!

Vergezel Mario, Sonic en vrienden voor hun grootste avontuur ooit in Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020 voor Nintendo Switch! Train solo voor Tokyo 2020 of neem het op tegen vrienden in gloednieuwe evenementen – Skateboarden, Karate, Surfen en Sportklimmen – evenals een grote selectie van favoriete sporten en klassieke 2D-games.

Laat het spel beginnen!

Of het nu op het circuit, in het zwembad, op het water of in de ring is, er is een evenement voor jou in Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020! Neem het op tegen nieuwe Olympische sporten, of geniet van gevestigde favorieten met behulp van een verscheidenheid aan speelstijlen – inclusief meeslepende bewegingsbesturing waar je de Joy-Con kunt gebruiken om acties te imiteren zoals een speer gooien of richten met een boog!

Pak maximaal drie van je medesporters op dezelfde bank en vecht voor een gouden medaille in de lokale multiplayer, of neem contact op en neem het op tegen drie andere spelers met lokaal draadloos spel . Ga online en ga voor dat Olympische record tegen maximaal zeven andere deelnemers aan verschillende evenementen.

Een all-star cast

Vlieg de vlag met een met sterren bezaaide cast van personages uit de Super Mario- en Sonic-universums zoals Yoshi, Amy Rose, Luigi, Dr. Eggman en nog veel meer! Met personages die uitblinken in bepaalde evenementen, kies je je favoriete concurrent en streef je naar de top.