Mario & Sonic At The Olympic Games Tokyo 2020 + Persona Q2 speelbaar tijdens E3 2019

Mario & Sonic At The Olympic Games Tokyo 2020 + Persona Q2 speelbaar tijdens E3 2019

SEGA en Atlus hebben hun plannen voor E3 2019 onthuld, waarop de reeks speelbare titels op de beursvloer te zien is.

Inbegrepen in de opstelling zijn Mario & Sonic At The Olympic Games Tokyo 2020, speelbaar voor de eerste keer sinds de onthulling, en het recent uitgebrachte Persona Q2: New Cinema Labyrinth. De SEGA Genesis Mini zal ook worden tentoongesteld en is speelbaar op SEGA en Atlus Booth # 4800.

Het lijkt er echter op dat er meer verrassingen zullen zijn tijdens de weg naar E3 2019, zoals in het persbericht staat:

Maar dat is niet alles! Dit is gewoon een voorproefje van wat we hebben gepland voor deelnemers wanneer ze bij E3 langskomen.

SEGA & Atlus tijdens E3 ​​2019

SEGA en ATLUS zijn aan het opkomen voor een volle show gevuld met onvergetelijke games en activiteiten om te genieten tijdens E3 2019! Tussen 11 en 13 juni op Booth # 4800 in de West Hall van het Los Angeles Convention Center, zullen E3-deelnemers op de beursvloer als een van de eersten hands-on gaan met een indrukwekkende reeks afspeelbare videogames.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020, speelbaar voor de eerste keer!

Aan de leiding staat Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020! De nieuwste in de geliefde Mario & Sonic-crossover-serie, spelers zullen samen de Olympische Spelen kunnen meemaken, exclusief op de Nintendo Switch ™ met vele fan-favoriete personages. Over fanfavorieten gesproken …

SEGA Genesis Mini Gameplay voor iedereen!

Bezoekers van onze stand kunnen de SEGA Genesis Mini uitproberen! Neem plaats in onze retro-thema hoek en speel je favoriete Genesis-titels voorafgaand aan de wereldwijde release op 19 september! Zitplaats ingenomen? Welnu, waarom zou u niet wat tijd doorbrengen met onze GIANT, werkende SEGA Genesis-controller!

Tonnen gratis swag en overdekt rotsklimmen

E3-deelnemers kunnen hun kracht en uithoudingsvermogen testen op onze indoor klimmuur! We zullen ook genoeg swag hebben om te plukken van titels als Judgement, Catherine: Full Body en de langverwachte Persona 5 Royal. We hebben zelfs SEGA Retro T-shirts en je wilt je kans om er een mee naar huis te nemen niet missen.

The Enticing Catherine: Full Body Experience

Woon onze Catherine: Full Body Experience bij! Geef je over aan een meer volwassen kant van de expo terwijl je geniet van de door Catherine gethematiseerde plengoffers, bekijk fascinerende foto’s op onze fotospot, luister naar de verleidelijke geluiden van onze live-DJ in huis en krijg wat een-op-een tijd met het spel bij een van onze demostations. We hebben ook een betoverende schaapsvogel (zolang de voorraad strekt)!

Terwijl het evenement al is volgeboekt, zal er een standby-lijn zijn tijdens het evenement. Bekijk de evenementpagina voor details over het evenement, de locatie en openingstijden / sluitingstijden.

Meer spellen die deze zomer worden uitgebracht, speelbaar op de beursvloer!

Speel Judgement, een spannend misdaaddrama van de makers van de veelgeprezen Yakuza-serie die het verhaal vertelt van privédetective Takayuki Yagami en zijn zoektocht naar verlossing. Oordeel releases direct na E3 op 25 juni!

De volgende is Catherine: Full Body, een volwaardige remaster van de bekroonde Catherine uit 2011 vol met nieuwe, vertakkende verhaallijnen, verbeterde beelden en gameplay, gloednieuwe muziek, verbeterde multiplayer-opties en nog veel meer. Degenen die de demo op onze stand spelen, kunnen een schapenhoorn-hoofdband ophalen (zolang de voorraad strekt)! Catherine: Full Body-releases op 3 september.

Het delen van de schijnwerpers is Persona Q2: New Cinema Labyrinth, het vervolg op de populaire Persona cross-over game voor de Nintendo 3DS ™, nu met de Phantom Thieves van Persona 5! Persona Q2: New Cinema Labyrinth is nu beschikbaar.

Ad