Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 – SEGA onthult gastpersonages

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 – SEGA onthult gastpersonages

De releasedatum voor Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020 komt dichterbij en SEGA heeft een aantal nieuwe gastpersonages onthuld.

Gast personages

Ze zullen te zien zijn in verschillende sportevenementen. Japanse Nintendo meldt dat de nieuwe personages als volgt zijn:

  • Rosalina om te surfen
  • Doctor Eggman Nega voor Karate
  • Rouge the Bat for Klimmen
  • Diddy Kong voor Rugby
  • Larry Koopa voor Paardensport
  • Zazz voor tafeltennis
  • Ludwig von Koopa voor schermen
  • Jet the Hawk voor voetbal

Andere gastpersonages (maar vermoedelijk onspeelbaar) zijn Toad, Cream the Rabbit en Cheese.

Over Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020

Ga voor goud!

Vergezel Mario, Sonic en vrienden voor hun grootste avontuur ooit in Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020 voor Nintendo Switch! Train solo voor Tokyo 2020 of neem het op tegen vrienden in gloednieuwe evenementen – Skateboarden, Karate, Surfen en Sportklimmen – evenals een grote selectie van favoriete sporten en klassieke 2D-games.

Laat de spellen beginnen!

Of het nu op het circuit, in het zwembad, op het water of in de ring is, er is een evenement voor jou in Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020! Neem het op tegen nieuwe Olympische sporten, of geniet van gevestigde favorieten met behulp van een verscheidenheid aan speelstijlen – inclusief meeslepende bewegingsbesturing waar je de Joy-Con kunt gebruiken om acties te imiteren zoals een speer gooien of richten met een boog!

Pak maximaal drie van je medesporters op dezelfde bank en vecht voor een gouden medaille in de lokale multiplayer, of neem contact op en neem het op tegen drie andere spelers met lokaal draadloos spel . Ga online en ga voor dat Olympische record tegen maximaal zeven andere deelnemers aan verschillende evenementen.

Een all-star cast

Vlieg de vlag met een met sterren bezaaide cast van personages uit de Super Mario en Sonic universums zoals Yoshi, Amy Rose, Luigi, Dr. Eggman en nog veel meer! Met karakters die uitblinken in bepaalde evenementen, kies je je favoriete concurrent en streef je naar de top.

Een trip naar het verleden

Reis naar de Olympische Spelen in Tokio 1964 met Story Mode! Nadat Mario, Sonic, Bowser en Dr. Eggman in een magisch spelsysteem zijn getrokken, strijden ze in een nostalgische 2D-versie van de vorige Olympische Spelen in Tokio.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020 worden uitgebracht op 8 november.