Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 – Vlucht vertraagd trailer

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 – Vlucht vertraagd trailer

SEGA of America heeft een nieuwe trailer gedeeld voor Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020. De trailer laat zien wat voor soort minispellen je alleen en met vrienden in de game kunt spelen.

Je zit op het vliegveld in afwachting van je vlucht om de familieleden voor de vakantie te ontmoeten. Plots flitst het scherm boven je met die twee gevreesde woorden: VLUCHT VERTRAAGD.

video
play-rounded-fill

Klinkt als de beste tijd voor een feest, zolang je maar voorbereid bent op een exemplaar van Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020! Ga lekker zitten, pak een snack en maak een vriend (of drie), want de concurrentie wacht op je!

Hier zijn vijf leuke ideeën om een ​​frustrerende vluchtvertraging om te zetten in leuke herinneringen en nieuwe vrienden deze feestdagen:

A Wah-tastic Win: Pronk met Wario’s perfecte zwemtechniek in het zwembad en verdien meer gouden medailles dan Michael Phelps.

Beleef de Glory Days opnieuw: Bowser is verrassend sierlijk op het duikplatform, althans in zijn klassieke 2D-vorm. Ervaar deze zwaan van 8-bit glorie met een elegante landing van het hoge bord springen.

Bereik die squaddoelen: Peach, Daisy, Amy en Blaze the Cat koppelen terwijl ze het veld op rennen en hoog op het podium staan ​​in Football.

Bewijs dat Shadow de ultieme levensvorm is:… Op het strand door over die hoge golven te surfen!

Ons belangrijkste evenement van de avond: ontdek wie pond-voor-pond de grootste bokser op het roster is met memorabele match-ups: Peach vs. Bowser. Staarten versus Yoshi. Mario vs. Metal Sonic.

Wat je moet weten over Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020

Gloednieuw verhaal: help Mario en Sonic te ontsnappen uit een console met 2D-thema, de “Tokyo ’64”, uitgekomen als onderdeel van de snode plannen van Dr. Eggman en Bowser om het kleurrijke en capabele krachtpaar te vangen.

A Bountiful Medley of Events: Skateboard, surf en race je een weg naar de top van het podium! Met meer dan 30 evenementen om onder de knie te krijgen in deze leuke Olympische showdown, zijn er tal van manieren om je vaardigheden te bewijzen aan je vrienden in lokale en online multiplayer.

Push the Boundaries: Dream Events zorgen voor een laag fantastische chaos. Rit door een heuvelafwaartse hindernisbaan op je hoverboard, gooi naar beneden voor territoriale controle met bliksemsnelle karate-actie, of sla de meeste doelen in een traditioneel Japans landhuis!

Zoveel manieren om te spelen  exclusief op de Nintendo Switch, bepaal wie de echte kampioen is terwijl je het plezier en de flexibiliteit van Joy-Con-controllers in je voordeel gebruikt.

Speel met een cast van favoriete personages: de bende is er allemaal! Speel als Mario, Sonic en een met sterren bezaaide cast van je favoriete SEGA- en Nintendo-personages!

Geniet van alle verschillende klassieke 2D-evenementen, perfect voor vrienden en familie:

100m
10m platform (duiken)
400 m horden
Gymnastiek – kluis
Judo
Kajak single (K-1) 1000 m
Lange sprong
marathonloop
Schieten – Trap
Volleybal

Je zult ook dash, klimmen, springen, surfen en meer in deze snelle 3D-evenementen:

100m
110 m horden
4 x 100 m Relais
Boogschieten
Badminton
Boksen
Kano dubbel (C-2) 1000m
Discuswerpen
Paardensport – Springen
schermen
Voetbal)
Gymnastiek – vloeroefening
Speerwerpen
Karate – Kumite
Rugby Sevens
Skateboarden – Park
Sport klimmen
Surfen – Shortboard
Zwemmen – 100 m vrije slag
Tafeltennis
Driedubbele sprong

Het plezier overschrijdt zelfs de grenzen van de realiteit met geheel nieuwe Dream Events:

Droom Karate
Dream Racing
Droom schieten

Ad