Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020’s – Story mode gameplay

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020’s – Story mode gameplay

Mario & Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020’s release op de Nintendo Switch is een feit. GameXplain heeft een speciale traktatie voor degenen die van plan zijn het spel te kopen.

Als je de verhaalmodus van de game wilde zien, heeft het team een video geüpload met het eerste uur van de modus, inclusief tussenfilmpjes, dialoog en evenementen.

video

Over Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Neem het goud mee naar huis in Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokyo 2020 voor Nintendo Switch.

Een grote selectie van nieuwe en klassieke evenementen zorgen voor uren speelplezier, en het enorme rooster laat je spelen als personages uit populaire spellen. Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokyo 2020 laat je spelen met vrienden en spelers over de hele wereld in lokale en online multiplayer.

  • Ga voor goud terwijl je vecht in actievolle sportspellen
  • Bevat vier gloednieuwe evenementen voor Tokyo 2020 – skateboarden, karate, surfen en sportklimmen, evenals een grote selectie klassieke evenementen
  • Begin het feest op je Nintendo Switch met verschillende manieren om te spelen, waaronder knopspel en bewegingsbesturing
  • Neem op een geheel nieuwe manier deel aan de Olympische Spelen met 10 nostalgische 2D-evenementen die Mario, Sonic en vrienden terugbrengen naar hun klassieke roots.
  • Voor één speler of multiplayer-ondersteuning voor maximaal vier lagen via LAN of maximaal acht spelers via internet
Ad