Mario Strikers: Battle League aangekondigd voor 10 juni

Mario Strikers: Battle League aangekondigd voor 10 juni

Nintendo heeft een nieuwe Mario Strikers-game onthuld in de meest recente Nintendo Direct, die volledig uit het linkerveld kwam. Op de Nintendo Switch heeft Mario Strikers: Battle League een online en lokale multiplayer.

video
play-rounded-fill

Over Mario Strikers: Battle League

Met de Mushroom Kingdom-bende tackel, pass en scoor in gevechtsvoetbal.

Strike is een voetbalachtig 5-tegen-5-spel zonder regels – doe wat nodig is om te winnen! Ga aan de slag en probeer zoveel mogelijk doelpunten te maken door tegen vijanden te vechten, objecten te gebruiken en speciale schoten te maken die de score verhogen. Peach, Toad en Yoshi, allemaal nietjes uit de Super Mario-serie, zetten hun schoenplaatjes (en statistieken) op het veld en doen er alles aan om te scoren. Pas je personages aan met uitrusting die hun statistieken verbetert en hun uiterlijk verbetert. Speel online of geef de bal door aan spelers in de buurt – pas op voor het elektrische hek.

Word lid van een online club om je te helpen hogerop te komen.

Samen met maximaal 20 spitsen online en strijd om punten tegen andere teams. Vind de ideale club voor jou, vorm een ​​team met je vrienden en breng je eigen unieke spitsstijl naar de tafel. Streef er elk seizoen naar om de beste club ter wereld te zijn!

Maximaal 8 spelers mogen het veld beuken.

Op één Nintendo Switch-apparaat kunnen maximaal 8 mensen strijden om het doel via lokaal draadloos of online. Breng in online gevechten een tweede spits mee op hetzelfde systeem. Individuele wedstrijden kunnen lokaal worden gespeeld met vier spelers van elke kant die van schoenplaat naar schoenplaat gaan.

Ad