Mario Strikers: Battle League – Derde gratis update bevat Birdo en Bowser Jr.

Mario Strikers: Battle League – Derde gratis update bevat Birdo en Bowser Jr.

De derde en laatste gratis update voor Mario Strikers: Battle League is op 13 december gepubliceerd door Nintendo en de ontwikkelaar van de game, Next Level Games.

Dit omvat de toevoeging van Bowser Jr. en Birdo als speelbare personages, evenals de “Shellfish”-outfit en het nieuwe stadion “Urban Rooftop”.

video
play-rounded-fill

Derde gratis update

Dit zijn de nieuwe toevoegingen die zijn gedaan:

Nieuwe personages waarmee gespeeld kan worden

  • Bowser Jr. is een allround speler die accurate passes geeft.
  • Birdo is een aanvallende kracht die kogels kan afvuren die zowel sterk als nauwkeurig zijn.

Shellfish Gear, een gloednieuw stuk uitrusting, zou zowel snelheid als techniek verbeteren.

Je kunt het gebruiken voor korte wedstrijden of het inrichten als stadion voor je team. Het nieuwe stadion heet Urban Rooftop.

Over Mario Strikers: Battle League

Doe mee aan een potje vechtvoetbal met de inwoners van het Mushroom Kingdom en probeer tackles, passes en doelpunten te maken.

Strike is een nieuwe sport die lijkt op voetbal maar geen regels kent; spelers strijden in teams van vijf en doen wat nodig is om te winnen. Wees zo agressief mogelijk en werk eraan om zo veel mogelijk doelpunten te maken door je tegenstanders uit te schakelen en scoreverhogende Hyper Strikes uit te voeren. Peach, Toad en Yoshi, drie hoofdbestanddelen van de Super Mario-serie, stellen hun schoenplaatjes (en statistieken) op de proef en zijn bereid alles te doen om een ​​doelpunt te scoren, zelfs als dat betekent dat ze een beetje ruw moeten zijn met hun concurrentie. Je kunt het bloedbad online nemen of de bal overdragen aan spelers in jouw omgeving; u moet echter oppassen dat u de geëlektrificeerde draad niet aanraakt. Bereid je voor om je kracht op te voeren. Scheur het speelveld open om munten te verzamelen, die je vervolgens kunt inruilen voor uitrusting die zowel modieus als duurzaam is. Trek deze accessoires aan om het uiterlijk van je personage en hun statistieken te veranderen. Je kunt het tempo van je dribbelaars of je schietvaardigheid verhogen om meer te scoren. Wijzig de formule zodat deze bij uw aanpak past.

Op het speelveld ontdek je ook andere materialen, zoals schelpen en bananen, die je kunt gebruiken om je tegenstanders te laten struikelen en de bal te stelen of een doelpunt te scoren. Bundel je krachten met andere spelers, zowel dichtbij als ver weg, of neem deel aan een online groep om je klim naar de Striker-niveaus te versnellen. Op een enkel Nintendo Switch-systeem kunnen maximaal acht mensen strijden om de prijs via lokale wifi of internet. Als je deelneemt aan online wedstrijden, moet je ook een secundaire aanvaller meenemen die dezelfde methode gebruikt. In individuele wedstrijden die op lokaal niveau worden gespeeld, mogen vier spelers van elke kant tegen elkaar strijden. Door het gebruik van Strikers Clubs kun je een virtuele alliantie vormen met maximaal 20 andere spelers van het spel en online strijden tegen andere clubs om punten. Vind de juiste club voor jou, vorm een ​​Striker-team met enkele van je vrienden en breng je unieke Striker-aanpak naar de tafel.

De videogame Mario Strikers: Battle League kan nu worden gekocht en gespeeld op de Nintendo Switch.

Ad