Mario Strikers: Battle League – Engelse Overview Trailer

Mario Strikers: Battle League – Engelse Overview Trailer

Nintendo heeft een nieuwe Mario Strikers: Battle League Engelse trailer uitgebracht. De video lijkt een Engelse vertaling te zijn van de Japanse overzichtstrailer, die meer informatie bevat over gameplay-elementen, waaronder Hyper Strike, uitrusting die kan worden uitgerust en lokale en online multiplayer.

video
play-rounded-fill

Over Mario Strikers: Battle League

Strike is een 5-tegen-5-sport in voetbalstijl zonder regels – doe wat nodig is om te winnen! Word ruiger en streef ernaar om zoveel mogelijk doelpunten te maken door vijanden te confronteren en scoreverhogende Hyper Strikes te gebruiken. Peach, Toad en Yoshi zetten hun schoenplaatjes (en statistieken) op het veld en deinzen nergens voor terug om te scoren… zelfs als dat een beetje ruw moet zijn. Sla het bloedbad online of stuur de bal naar spelers in de buurt – let gewoon op de geëlektrificeerde barrière.

Maak je klaar om op te starten.

Verscheur het veld om geld in te zamelen, dat je vervolgens kunt inwisselen voor mooie en duurzame uitrusting. Trek deze accessoires aan om de statistieken en het uiterlijk van je personages te veranderen. Verhoog het tempo van je dribbelaars of verbeter je schietvaardigheid om te scoren. Pas dingen aan uw plan aan. Je ontdekt ook dingen als schelpen en bananen op het veld, die je kunt gebruiken om je tegenstanders in verwarring te brengen en de bal te pakken of te scoren.

Samen je krachten met Strikers van over de hele wereld, of word lid van een online club, om je een weg naar de ranglijst te duwen en te schuiven.

Er kunnen acht mensen strijden op één Nintendo Switch-apparaat, lokaal wifi of internet. Neem ook een tweede Striker op hetzelfde systeem mee in online gevechten. Individuele wedstrijden kunnen lokaal worden gespeeld met vier spelers van elke kant die van schoenplaat naar schoenplaat gaan. Met Strikers Clubs kun je online groepen van maximaal 20 Strikers vormen en tegen andere clubs spelen voor punten. Vind de beste club voor jou, vorm een ​​team van vrienden en breng je unieke Striker-flair naar de tafel. Gebruik in-game tokens voor doelen, accessoires en meer om het stadion van je club te personaliseren!