Mario Strikers: Battle League Football – Gratis Post-Launch updates zal nieuwe karakters bevatten

Mario Strikers: Battle League Football – Gratis Post-Launch updates zal nieuwe karakters bevatten

Nintendo heeft verklaard dat Mario Strikers: Battle League Football gratis upgrades krijgt na de release op 10 juni.

Deze informatie is verkregen via het officiële Twitter-account van de game, waarop stond dat de game gratis upgrades na de lancering zou krijgen, inclusief extra personages. Dit is waarschijnlijk vergelijkbaar met de ondersteuning die werd geboden bij eerdere Mario-sportgames op de Nintendo Switch, zoals Mario Tennis Aces en Mario Golf: Super Rush.

Verdere details met betrekking tot de verbeteringen moeten op het moment van schrijven nog worden bekendgemaakt, maar we kunnen gerust aannemen dat ze bekende Mario Sports-nietjes zullen bevatten die merkwaardig genoeg zijn weggelaten uit de basislijst.

Over Mario Strikers: Battle League Football

In gevechtsvoetbal tackel, pass en scoor met de Mushroom Kingdom-crew.

Strike is een 5-tegen-5-sport in voetbalstijl zonder regels – doe wat nodig is om te winnen! Word ruiger en streef ernaar om zoveel mogelijk doelpunten te maken door vijanden te confronteren en scoreverhogende Hyper Strikes te gebruiken. Peach, Toad en Yoshi zetten hun schoenplaatjes (en statistieken) op het veld en stoppen voor niets om te scoren… zelfs als dat betekent dat ze een beetje ruw moeten zijn. Neem het bloedbad online of stuur de bal naar spelers in de buurt – let gewoon op de geëlektrificeerde barrière.

Maak je klaar om up te graden.

Verscheur het veld om geld in te zamelen, dat je vervolgens kunt inwisselen voor mooie en duurzame uitrusting. Trek deze accessoires aan om de statistieken en het uiterlijk van je personages te veranderen. Verhoog het tempo van je dribbelaars of verbeter je schietvaardigheid om te scoren. Pas dingen aan uw plan aan. Je ontdekt ook dingen als schelpen en bananen op het veld, die je kunt gebruiken om je tegenstanders in verwarring te brengen en de bal te pakken of te scoren.

Sluit je aan bij Strikers van over de hele wereld, of word lid van een online club, om je een weg naar de ranglijst te duwen en te schuiven.

Er kunnen acht mensen strijden op één Nintendo Switch-apparaat, lokaal wifi of internet. Neem ook een tweede Striker op hetzelfde systeem mee in online gevechten. Individuele wedstrijden kunnen lokaal worden gespeeld met vier spelers van elke kant die van schoenplaat naar schoenplaat gaan. Met Strikers Clubs kun je online groepen van maximaal 20 Strikers vormen en tegen andere clubs spelen voor punten. Vind de beste club voor jou, vorm een ​​team van vrienden en breng je unieke Striker-flair naar de tafel. Gebruik in-game tokens voor doelen, accessoires en meer om het stadion van je club te personaliseren!

Ad