Mario Strikers: Battle League Football – Nieuwe demo

Mario Strikers: Battle League Football – Nieuwe demo

Maanden nadat Mario Strikers: Battle League uitkwam, bracht Nintendo of America er een nieuwe demo voor uit in de eShop.

Dit is het moment om Mario Strikers gratis uit te proberen op de Switch door de demo te downloaden. Met deze demo kun je slechts een klein aantal functies van het spel uitproberen. Voordat het spel uitkwam, was er een beperkte tijd dat je het gratis kon spelen, dus dit is nog een kans om het uit te proberen zonder het te kopen.

Over Mario Strikers: Battle League Football

Op dit veld mag alles!

De nieuwste Mario Strikers-game zal beschikbaar zijn op Nintendo Switch. Strike is een vijf-tegen-vijf-spel zoals voetbal dat veel nadruk legt op de aanval.

Doelen kunnen worden gemaakt door de bal te dribbelen, door te geven aan teamgenoten, tackles te maken, voorwerpen te gebruiken en speciale schoten te maken. Als je een bol op het veld ziet, pak hem dan op en laad hem op terwijl je tegenstanders op iets anders gefocust zijn. Gebruik dan Hyper Strike, een speciaal schot waarmee je twee doelpunten in één keer kunt maken, terwijl je tegenstanders worden afgeleid.

Op één Nintendo Switch-console kunnen maximaal acht vrienden rond de tv verzamelen en samen op het veld spelen. Voor meer multiplayerchaos kun je ook je beste aanvalspartner pakken en verbinding maken met maximaal 3 andere consoles via lokaal draadloos of online.

Ad