Mario Strikers: Battle League Football – Opening + nieuwe gameplay

Mario Strikers: Battle League Football – Opening + nieuwe gameplay

Er is een hele reeks nieuwe beelden van Mario Strikers: Battle League verschenen, met de introductiefilm van de game en nieuwe gameplay.

Over Mario Strikers: Battle League Football

Strike is een 5-tegen-5-activiteit in voetbalstijl zonder regels – doe wat nodig is om te winnen! Word vies en probeer zoveel mogelijk doelpunten te maken door vijanden te confronteren, uitrusting te gebruiken en scoreverhogende Hyper Strikes uit te voeren. Steunpilaren uit de Super Mario-serie, zoals Peach, Toad en Yoshi, zetten hun schoenplaatjes (en statistieken) op het veld en doen er alles aan om te scoren. Pas je personages aan met uitrusting die hun statistieken en uiterlijk verbetert. Sla online de slachting aan of gooi de bal naar spelers in de buurt, maar let op voor de geëlektrificeerde barrière.

video
play-rounded-fill

Word lid van een online club en werk je omhoog in de gelederen.

Vorm online een team van maximaal 20 aanvallers en vecht voor punten tegen andere teams. Vind de beste club voor jou, vorm een ​​team met je vrienden en breng je unieke spitsenflair naar de tafel. Streef er elk seizoen naar om de beste club ter wereld te zijn!

Kom op het veld met maximaal acht spelers.

Er kunnen acht mensen strijden op één Nintendo Switch-apparaat, lokaal wifi of internet. Breng bij online botsingen een extra spits mee op hetzelfde systeem. Individuele wedstrijden kunnen lokaal worden gespeeld met vier spelers van elke kant die van schoenplaat naar schoenplaat gaan.

video
play-rounded-fill

Mario Strikers: Battle League voor Nintendo Switch zal beschikbaar zijn op 10 juni 2022.