Mario Strikers: Battle League – Nieuwe trailer

Mario Strikers: Battle League – Nieuwe trailer

Mario Strikers: Battle League Football is een vijf-tegen-vijf-sport die chaos bevordert en alles doet wat nodig is om te winnen, en het wordt op 10 juni uitgebracht op de Nintendo Switch. Het is als voetbal zonder de official en de reglementen. Bekijk de nieuwe Mario Strikers: Battle League Football – Overzichtstrailer om meer te ontdekken over andere gameplay-aspecten, inclusief alle manieren waarop spelers hun tegenstanders kunnen slaan, zappen en dropkicken op hun weg naar de overwinning.

Over Mario Strikers: Battle League

Mario Strikers: Battle League Football stelt gebruikers in staat te kiezen uit verschillende personages uit het Mushroom Kingdom, zoals Mario, Peach, Donkey Kong en Toad, en lokaal met maximaal acht personen of online te spelen. Spelers kunnen een Team Tackle gebruiken om een ​​teamgenoot te helpen meer territorium te bestrijken, tegenstanders neer te halen of een Strike Orb te grijpen om een ​​tweepunts Hyper Strike te ontketenen. Strike bevat geen fouten, dus je kunt de andere kant spijt krijgen dat ze met jou noppen hebben gekruist!

Zelfs als er geen regels zijn, is veiligheid van vitaal belang. Hoewel het spel eenvoudig op te pakken en te spelen is, kunnen spelers flitsende uitrustingen gebruiken om de karaktereigenschappen van hun karakters te verbeteren, die per karakter verschillen, zoals hogere snelheid en schieten voor meer scoringspotentieel of meer kracht om tackles te weerstaan. Er is ook een Striker-stijl voor elk personage om te ontdekken.

Spelers kunnen hun angstaanjagende vrienden verzamelen in de Strikers Club-modus die alleen online is nadat ze goed zijn uitgerust. Spelers kunnen hun eigen team vormen met maximaal 20 spitsen of zich aansluiten bij een bestaand team in deze modus, en vervolgens strijden tegen andere clubs om punten te verdienen en elk seizoen hoger op de ranglijst te komen. Clubeigenaren kunnen het shirt van hun team personaliseren en voor elke wedstrijd tokens verdienen die kunnen worden gebruikt om het stadion te personaliseren.

Ad