Mario Strikers: Battle League – versie 1.1.1 patch notes

Mario Strikers: Battle League – versie 1.1.1 patch notes

Mario Strikers: Battle League heeft een nieuwe 1.1.1-update gekregen van Nintendo en Next Level Games. Het is een kleinigheidje, want het is maar bedoeld om één probleem op te lossen.

Versie 1.1.1 van Mario Strikers: Battle League-patchnotities

– Een bug verholpen waarbij de keeper niet altijd reageerde op een vrije lobpass vanaf een bepaalde plek, waardoor het andere team een ​​doelpunt kon maken.

De 1.1.0-update voor Mario Strikers: Battle League was veel belangrijker dan deze update. Er waren veel geweldige dingen aan die game, zoals het feit dat je als Daisy en Shy Guy kon spelen, het Desert Ruin-stadion en de uitrusting van Knight. Er waren ook andere wijzigingen en oplossingen.

Over Mario Strikers: Battle League

Speel battle soccer met de mensen uit het Mushroom Kingdom. Je kunt tackelen, passen en scoren. Strike is een 5-tegen-5 voetbalachtig spel zonder regels. Je kunt alles doen om te winnen.

Wees sterk en probeer zoveel mogelijk doelpunten te maken door vijanden uit te schakelen en Hyper Strikes te gebruiken om je score te verhogen. Peach, Toad en Yoshi, vaste klanten in de Super Mario-serie, zetten hun schoenplaatjes (en statistieken) op het veld en doen er alles aan om te scoren, zelfs als dat een beetje ruw wordt. Pak het geweld online aan of geef de bal door aan lokale spelers, maar pas op voor de elektrische afrastering. Maak je klaar en word sterker. Verscheur het veld om munten te verdienen, die je vervolgens kunt gebruiken om coole en duurzame uitrusting te kopen.

Trek deze items aan om het uiterlijk en de statistieken van je personage te veranderen. Geef je dribbelaars meer snelheid of verbeter je schot om meer doelpunten te maken. Pas het aan uw plan aan. Er zijn ook dingen als schelpen en bananen op het veld die je kunt gebruiken om je tegenstanders te laten struikelen en de bal te stelen of te scoren. Bundel je krachten met Strikers dichtbij en ver weg of word lid van een online club om je een weg omhoog te duwen en te duwen. Op één Nintendo Switch-systeem kunnen maximaal 8 mensen proberen het doel te bereiken, zowel lokaal als online.

Neem een ​​tweede Striker mee op hetzelfde systeem als je online vecht. In lokale wedstrijden kunnen vier spelers van elk team cleat-to-cleat gaan. Met Strikers Clubs kun je online lid worden van maximaal 20 andere Strikers en strijden om punten tegen andere clubs. Vind de juiste club voor jou, werk samen met je vrienden en breng je eigen Striker-stijl naar de tafel. Je kunt doelen, accessoires en meer kopen met in-game tokens om het stadion van je club eruit te laten zien zoals jij dat wilt.