Mario Strikers Battle League – versie 1.3.1 patch notes

Mario Strikers Battle League – versie 1.3.1 patch notes

De videogame Mario Strikers: Battle League heeft een nieuwe update gekregen van Nintendo. Deze update is de eerste na een aanzienlijke inhoudsupgrade die voor het einde van 2022 werd uitgebracht.

Versie 1.3.1 patch-opmerkingen

Als je de update voor Mario Strikers: Battle League hebt voltooid, zou de spelversie 1.3.1 moeten zijn. Wat betreft de patch-opmerkingen, deze geven niet veel informatie. Het enige dat Nintendo over de kwestie te zeggen heeft, is dat ze “een probleem hebben opgelost waarbij Rainbow-gekleurde? Tijdens Strikers Club Season Matches geen blokken zouden tegenkomen.

Over Mario Strikers: Battle League

Op dit veld mag bijna alles!

De Nintendo Switch krijgt binnenkort het volgende deel in de Mario Strikers-serie! Bereid je voor op Strike, een sport die lijkt op voetbal en een vijf-tegen-vijf-indeling heeft, maar veel meer nadruk legt op aanvallen.

Om doelpunten te maken, mag je de bal dribbelen en doorgeven aan je teamgenoten. Je kunt ook tackles, objecten en speciale schoten gebruiken om de scorepogingen van tegenstanders te verpletteren. Als je een bol op het veld vindt, pak hem dan op en laad hem op terwijl je tegenstanders worden afgeleid om Hyper Strike te ontketenen, een zeldzaam schot dat de potentie heeft om twee doelpunten te maken in één poging.

Op één Nintendo Switch-apparaat kunnen maar liefst acht van je beste vrienden tegelijkertijd op hetzelfde speelveld spelen. Je kunt zelfs je beste aanvallende partner pakken en verbinding maken met maximaal drie andere consoles, lokaal of online, voor extra chaos in de multiplayer-modus.

Ad