Mario Tennis Aces – Bowser Tennis Outfit en meer

Mario Tennis Aces – Bowser Tennis Outfit en meer

Nintendo heeft een nieuwe reeks personage-outfits onthuld die naar Mario Tennis Aces komen  in december. Ten eerste werden vier participatie-outfits voor het online toernooi van december onthuld.

Dit zijn de blauwe, roze en gele spike hoofdbanden (respectievelijk 250, 500, 750 participatiepunten), evenals de Bowser Tennis Outfit (beloond voor 1000 participatiepunten).

Ten tweede zullen drie nieuwe vizieren voor Boo worden toegevoegd als onderdeel van de Co-Op Challenge: Boo Hunt. De vizieren zijn lichtblauw (1500 punten), groen (5000 punten) en roze (10000 punten).

Over Mario Tennis Aces

Een nieuwe Mario Tennis-game brengt een nieuw niveau van vaardigheid en competitie in het Nintendo Switch-systeem. Mario stapt het hof op in stijlvol tennisgewaad voor intense rally’s tegen een verscheidenheid aan personages in volwaardige tennisgevechten.

Nieuwe aanpassingen in de tennisgameplay zullen je vermogen om de positie en slag van een tegenstander te lezen uitdagen om te bepalen welk schot je het voordeel zal geven. En deze keer voegt de game de eerste verhaalmodus sinds de Mario Tennis-game toe aan het Game Boy Advance-systeem, die een nieuwe smaak aan tennisgameplay biedt, met een verscheidenheid aan missies, eindbaasgevechten en meer.

Ad