Mario Tennis Aces – Content van mei 2020 beschikbaar

Mario Tennis Aces – Content van mei 2020 beschikbaar

Mario Tennis Aces op het Nintendo Switch-systeem heeft onlangs een nieuwe update ontvangen. Deze update brengt de inhoud van mei 2020 met zich mee.

  • Toad Tennis Outfit (500 deelnamepunten)
  • Toadette tennisoutfit (1.000 deelnamepunten).
  • Yoshi’s coöperatieve uitdaging voor Ring Shot is ook teruggekeerd

Speel je nog steeds Mario Tennis Aces?

Over Mario Tennis Aces

Game, set en super shot!

Regel het op het middenveld in Mario Tennis Aces voor Nintendo Switch, het wildste, meest tactische Mario Tennis-avontuur tot nu toe!

In deze actievolle sportgame kunnen maximaal vier spelers hun rackets klaarmaken en kiezen uit een aantal Super Mario-serie personages, van de hoofdman Mario zelf tot vergeten favorieten zoals Dry Bones! Of je nu een nieuwkomer bent die gewoon aan de slag gaat, of een doorgewinterde professional die op zoek is naar diepe strategische resultaten, Mario Tennis Aces serveert een superieur tennisspel!

Bel de schoten

Mario Tennis Aces zorgt voor nieuwe wendingen in het goede oude tennisspel en biedt een verfijnde benadering van gameplay. Het draait allemaal om non-stop beslissingen in een fractie van een seconde!

Er zijn verschillende shots om te serveren – topspin, lobs en slices, om er maar een paar te noemen! Bekijk de bewegingen van je tegenstander zorgvuldig en ontketen je meest tactische, misleidende shots voor game, set en match!

Een all-star cast, een met sterren bezaaid avontuur!

Al je favoriete Mario-personages (ja, zelfs Chain Chomp!) betreden de wildste banen tot nu toe – in dichte oerwouden, buiten drukke treinstations en zelfs aan boord van zeevarende schepen!

Wario en Waluigi doen ook mee aan de actie, en deze vervelende onruststokers komen op niets uit in de Adventure-modus van de game. Wanneer ze een oud tennisracket opgraven, werpen ze een griezelige vloek op de arme Luigi. (Alsof hij nog niet genoeg was van een bange kat …)

Nu is het aan Mario om zich een weg te banen door een spetterende zoektocht door een kleurrijke wereld, tot de nok gevuld met de gekste, wildste en meest gevarieerde Mario Tennisbanen tot nu toe! Ga de strijd aan met grote bazen, voltooi missies, neem het op tegen allerlei gevaren en upgrade Mario’s vaardigheden terwijl je bezig bent!