Mario Tennis Aces – Dry Bowser trailer

Mario Tennis Aces – Dry Bowser trailer

Mario Tennis Aces ziet een nieuw personage meedoen op de baan genaamd Dry Bowser. Nintendo heeft een nieuwe trailer uitgebracht om de gameplay van het personage te demonstreren.

video

Dry Bowser is een verdedigend klaspersonage en komt in juli naar Mario Tennis Aces. Je kunt hem vroegtijdig ontgrendelen door deel te nemen aan online toernooien. Hij zal in augustus ontgrendeld worden voor iedereen.

Over Mario Tennis Aces

Laat een arsenaal aan schoten en strategieën los in all-out tennisgevechten met vrienden, familie en favoriete Mushroom Kingdom-personages. Of je nu lokaal speelt, online bent of eenvoudige bewegingsbedieningen gebruikt, er wachten intense rally’s! In de Adventure-modus ervaar je een nieuwe voorkeur voor tennis-gameplay, met een verscheidenheid aan missies, boss-battle en meer.

Voltooi missies en eindbazen in de Adventure-modus terwijl je de besturing beheert. Test je zuurverdiende vaardigheden in een- of tweepersoonskamers met maximaal vier spelers in lokale of online multiplayer, om nog maar te zwijgen van de Tournament-modus, waarmee je de CPU kunt uitdagen.

Sla energie op en gebruik het om fantastische prestaties te leveren: beweeg zo snel dat de wereld om je heen vertraagt ​​of richt op first-person om de bal neer te storten! Je rivalen kunnen proberen je te blokkeren, maar als ze falen, zal hun racket schade oplopen en breken na drie hits. Laad je energie volledig op om de bal met voldoende kracht te lanceren om je tegenstander te KOKEN!

  • Rally tegen andere spelers in singles of dubbelspel als een van de 15 karakters van Mushroom Kingdom
  • Serveer alles, van standaardshots tot trick shots tot split-second blokken
  • Gebruik energie om na de bal te springen, de tijd te vertragen, te richten op first-person, break rackets en knock-out tegenstanders!
  • Speel lokaal, online of draai je Joy-Con ™ -controller als een echt racket in de Swing-modus
  • Neem CPU-tegenstanders aan in de Mushroom Cup, Flower Cup of Star Cup in Tournament-modus
  • Adventure-modus biedt een nieuwe smaak van tennis-gameplay, met een verscheidenheid aan missies, boss-battle en meer.
Ad